Διαφήμιση - Advertisement
Άγριο επεισόδιο μεταξύ του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ και της δημάρχου – Η φράση που προκάλεσε την έκρηξη - Gkourou.com Άγριο επεισόδιο μεταξύ του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ και της δημάρχου – Η φράση που προκάλεσε την έκρηξη

Άγριο επεισόδιο μεταξύ του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ και της δημάρχου – Η φράση που προκάλεσε την έκρηξη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ της δημάρχου Κασσάνδρας και του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής σημειώθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου.

Ο πατέρας συναντήθηκε τυχαία με τη δήμαρχο Κασσάνδρας στα δικαστήρια και το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η δήμαρχος είπε στον πατέρα «είμαι μαζί σου», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

«Με ποιον είσαι μαζί; Θα σας συνθλίψω», απάντησε εκείνος, ενώ χρειάστηκε και η βοήθεια ενός αστυνομικού που βρισκόταν μέσα στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου, προκειμένου η δήμαρχος να αποχωρήσει από την πίσω πόρτα.

«Θα μου φέρεις πίσω το παιδί μου; Δεν θα σας σώσει τίποτα… Θα σας συνθλίψω», ήταν η απάντηση του πατέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η ίδια βρέθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα έχουν έρθει στο φως το τελευταίο διάστημα.


Διαφήμιση - Advertisement