Διαφήμιση - Advertisement
Σοκάρει το χρονικό του βιασμού 19χρονου από 18χρονη ελληνοαμερικανίδα στη Θεσσαλονίκη - Gkourou.com Σοκάρει το χρονικό του βιασμού 19χρονου από 18χρονη ελληνοαμερικανίδα στη Θεσσαλονίκη

Σοκάρει το χρονικό του βιασμού 19χρονου από 18χρονη ελληνοαμερικανίδα στη Θεσσαλονίκη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τον οδήγησε σε εγκαταλελειμένο σπίτι στο Πανόραμα, τον «πότισε» αλκοόλ και στη συνέχεια τον βίασε! Μια αδιανόητη υπόθεση με μια 18χρονη Ελληνοαμερικανίδα να καταγγέλλεται για βιασμό 19χρονου, εξετάζει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η 18χρονη, που κατηγορείται για την φρικτή πράξη του βιασμού σε βάρος του νεαρού συνελήφθη και πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το ραντεβού 

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε και το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ η ιστορία της φρίκης άρχισε να ξεδιπλώνεται το απόγευμα της Τρίτης (27/08/24). Όλα διήρκησαν τρεις ώρες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Η κατηγορούμενη κατά το χρονικό διάστημα από 17:15 της 27/8/2024 μεχρι και τις 21:00 της ίδιας αφού συναντήθηκε με τον 18χρονο στην Θεσσαλονίκη σε ισόγειο όροφο εγκαταλελειμμένης οικίας επί της οδού Γράμμου στο Πανοραμα και έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ εκμεταλλεύτηκε αδιαθεσία που ένιωσε ο ίδιος και εν αγνοία του ασέλγησε πράττοντας γενετήσια πράξη συνουσίας κατά φύση σε βάρος του».

Η καταγγελία και η εξέταση από ψυχολόγο 

Ο νεαρός, λίγες ώρες αργότερα, μόλις συνήλθε από την άγρια οινοποσία και διαπίστωσε τι ακριβώς είχε συμβεί, πήγε  στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν. Οπως αναφέρεται «Στις 23:40 της 28ης Αυγούστου, προσήλθε στην υπηρεσία μας ο εγκαλών ο οποίος κατόπιν διορισμού πραγματογνώμονα ψυχολόγου εξετάστηκε. Αστυνομικοί της υπηρεσίας μετέβησαν στο Πανόραμα όπου κατοικεί η κατηγορούμενη και οδηγήθηκε στην υπηρεσία μας όπου και συνελήφθη».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement