Διαφήμιση - Advertisement
Άγιος Έρωτας: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτό του Γκοτσόπουλου ως παπάς & το Twitter είναι σε παραλήρημα! - Gkourou.com Άγιος Έρωτας: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτό του Γκοτσόπουλου ως παπάς & το Twitter είναι σε παραλήρημα!

Άγιος Έρωτας: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτό του Γκοτσόπουλου ως παπάς & το Twitter είναι σε παραλήρημα!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Άγιος Έρωτας: Η νέα δραματική σειρά του Alpha φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να αποκτά... φανατικό κοινό αφού εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, πρωταγωνιστεί σε αυτή ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ο οποίος για τις ανάγκες του ρόλου του, γίνεται παπάς! 

Ήταν λογικό λοιπόν, η πρώτη... αχνή φωτογραφία του ηθοποιού ντυμένου παπά να προσεύχεται για τις ανάγκες της νέας αυτής σειράς να προκαλέσει... ρίγη συγκίνησης στο τηλεοπτικό κοινό που ήδη εκφράζει τον ενθουσιασμό του, ειδικά το γυναικείο φύλο.

Να θυμίσουμε όμως λίγο την ιστορία που θα πραγματεύεται αυτή η νέα σειρά:

Ένας νεαρός ιερέας, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και καθηγητής Θεολογίας, αποφασίζει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Έτσι, αφήνει το μέρος όπου ζούσε και μετακομίζει σε μία μικρή πόλη της Ελλάδας. Η άφιξή του εκεί αναστατώνει από το πρώτο λεπτό όλους τους κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να τον προσεγγίσουν για να ανακαλύψουν ποιος είναι και τι ζητάει στον τόπο τους.

Γρήγορα, ο ιερέας καταφέρνει να τους κερδίσει με τη γοητεία του και να τους κάνει να τον εμπιστευτούν. Ωστόσο, στην πραγματικότητα αυτός ο νεαρός άντρας έχει και ένα δεύτερο πρόσωπο, καθώς κρύβει πολλά μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει, λοιπόν, ότι ο μυστηριώδης νέος βρίσκεται εκεί καθώς διψάει για εκδίκηση. Εν τω μεταξύ, μία μεγάλη ανατροπή έρχεται σύντομα στη ζωή του και τη συγκλονίζει. Ο παπάς τα είχε προβλέψει όλα, αλλά δεν είχε καταφέρει να υπολογίσει ότι η άφιξή του στην πόλη θα του ξυπνήσει απαγορευμένα πάθη.

Φυσικά, με τη δημοσιοποίηση μιας τέτοιας εικόνας, ήταν λογικό να αρχίσουν τα σχόλια στο Twitter για τον παπά Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Διαβάστε κάποια παρακάτω:


 



Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement