Διαφήμιση - Advertisement
Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Tι ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή - Gkourou.com Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Tι ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Tι ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι θερινές εκπτώσεις αναμένεται να διαρκέσουν έως το Σάββατο 31 Αυγούστου, ενώ όπως προβλέπει η νομοθέσια, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, που φέτος «πέφτει» την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 14/7 καθορίζεται από 11.00 έως 20.00. 

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Τι ώρες θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/7 τα μαγαζιά στον Πειραιά

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, για τα μαγαζιά της περιοχής την Κυριακή 14 Ιουλίου προτείνεται η προαιρετική λειτουργία της αγοράς από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.

«Η Αγορά του Πειραιά προσκαλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα καταστήματα της πόλης μας για μια μοναδική αγοραστική εμπειρία γεμάτη «γενναίες» καλοκαιρινές εκπτώσεις και πραγματικές ευκαιρίες, με μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, υψηλό ποιοτικό επίπεδο στα προϊόντα και όπως πάντα με την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες – καταναλωτές και να συνδυάσουν τα ψώνια τους με φαγητό, καφέ, ποτό σε ένα από τα πολλά café ή εστιατόρια της πόλης», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.


Διαφήμιση - Advertisement