Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 2025: Η τεράστια αλλαγή που φέρνει ο Ατζούν - Gkourou.com Survivor Spoiler 2025: Η τεράστια αλλαγή που φέρνει ο Ατζούν

Survivor Spoiler 2025: Η τεράστια αλλαγή που φέρνει ο Ατζούν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 29/7: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι πλέον ο απόλυτος κυρίαρχος στον ΣΚΑΪ, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού, κάτι που αποδείχτηκε και από τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αλλάζει ούτε… δευτερόλεπτο, από όλα όσα έχει συμφωνηθεί να κάνει ο Τούρκος παραγωγός τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ και έτσι, το Survivor θα επιστρέψει κανονικά στις τηλεοπτικές οθόνες των τηλεθεατών του καναλιού, από το νέο έτος.

Ηδη, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ατζούν έχει δεχτεί τη μοναδική παρέμβαση που προτίθεται να κάνει ο σταθμός και αυτή δεν είναι άλλη από την επαναφορά στο Survivor, της ψηφοφορίας των τηλεθεατών.

Ακούγονται, ήδη, πολλά για το φορμάτ που θα επιλέξει ο Τούρκος μεγιστάνας, για το νέο Survivor, όμως το επικρατέστερο είναι να πάει και πάλι σε αγωνιστικό προφίλ μέχρι τον τελικό, αλλά με μικτό σύστημα πόντων, δηλαδή και συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού, μέσω ψηφοφορίας, ώστε να δοθεί στον κόσμο η δυνατότητα της συμμετοχής στον καθορισμό των εξελίξεων, έστω και κατά το ήμισυ.

Κοινώς, ο Ατζούν σκέφτεται να ακολουθήσει το μοντέλο της Eurovision, με το διαγωνιστικό κομμάτι να προσφέρει κάθε νίκη συγκεκριμένους πόντους και το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίζει για να προστίθενται οι ψήφοι και κάπως έτσι να προκύπτει ο νικητής.

Αυτά για τον τελικό, γιατί για την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ο Ατζούν σκέφτεται να το πάει δύο βήματα πιο μπροστά φέτος, καταργώντας την ψηφοφορία των παικτών για την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων και αντικαθιστώντας την από την ψηφοφορία του κοινού, που θα επιλέγει τους παίκτες που κάθε εβδομάδα θα βγαίνουν στον τάκο.

Η αποχώρηση, ωστόσο, θα κρίνεται πάντα στον στίβο μάχης, αφού αυτή η διαδικασία κρίνεται επιτυχημένη και από τον Ατζούν, αλλά και από το κανάλι του Φαλήρου.


Διαφήμιση - Advertisement