Φάνης Μπολέτσης: Γενέθλια για τον πρώην παίκτη του Survivor – Το reunion με τους συμπαίκτες του και η απουσία που έκανε αίσθηση - Gkourou.com Φάνης Μπολέτσης: Γενέθλια για τον πρώην παίκτη του Survivor – Το reunion με τους συμπαίκτες του και η απουσία που έκανε αίσθηση

Φάνης Μπολέτσης: Γενέθλια για τον πρώην παίκτη του Survivor – Το reunion με τους συμπαίκτες του και η απουσία που έκανε αίσθηση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τα γενέθλιά του είχε χθες (18/7) ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος τα γιόρτασε διοργανώνοντας ένα μεγάλο white πάρτι στο μαγαζί του. Στα γενέθλια του φιναλίστ του Survivor, βρέθηκαν και πολλοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τόσο από τον κύκλο στον οποίο διαγωνίστηκε ο εορτάζοντας, όσο και από προηγούμενους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν: ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, η Ζωή Ασουμανάκη, ο Ντάνιελ Νούρκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο Αλέξης Παππάς, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Φυσικά, οι πρώην παίκτες του Survivor ανέβασαν στα προφίλ τους στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από το πάρτι.

Από τα γενέθλια απουσίαζε ο James Καφετζής, ο οποίος τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο εξωτερικό μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη. Οι δύο φίλοι και πρώην συμπαίκτες στο Survivor, ταξίδεψαν στο Βέλγιο με αφορμή ένα γνωστό μουσικό φεστιβάλ.


 





Διαφήμιση - Advertisement

Παντρεύτηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος - Βίντεο

Γρηγόρης Γκουντάρας: Κατέρρευσε στη Super Κατερίνα

Περισσότερα Βίντεο