Διαφήμιση - Advertisement
Μαρία Μπακοδήμου: Θύελλα αντιδράσεων κάτω από selfie της στο Instagram - Gkourou.com Μαρία Μπακοδήμου: Θύελλα αντιδράσεων κάτω από selfie της στο Instagram

Μαρία Μπακοδήμου: Θύελλα αντιδράσεων κάτω από selfie της στο Instagram


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Μαρία Μπακοδήμου προκάλεσε εν αγνοία της θύελλα αντιδράσεων έπειτα από μια ανάρτηση, που έκανε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας μια εντελώς καλοκαιρινή selfie.

Οι χρήστες της πλατφόρμας στάθηκαν σε σημεία, που η ίδια η παρουσιάστρια δεν είχε σκοπό να θιχτούν. Πλήθος κόσμου παρατήρησε, πως η Μαρία Μπακοδήμου στην εν λόγω φωτογραφία της έχει χρησιμοποιήσει φίλτρο στο πρόσωπό της.

Μερικά από τα πολλά σχόλια κάτω από το post της Μπακοδήμου για τα φίλτρα αναφέρουν: «Όχι τόσα φίλτρα! Αφού δεν είναι αλήθεια, γιατί; Μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα είναι κρίμα! Γινόμαστε κάτι άλλο!!!!!! Θεωρώ ότι είστε μια όμορφη γυναίκα….», «Το φίλτρο σας είναι ένα μαγικό φίλτρο που ομορφαίνει!! Το θέλουμε! Εγώ το ζήτησα ευγενικά, εε;», «Έλεος….. σχολική φώτο.. Τι κάνουν τα φιλτρα».

 

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια προτίμησε να μην απαντήσει σε κάθε ένα από τα σχόλια ξεχωριστά. Αντίθετα, η Μαρία Μπακοδήμου την  Πέμπτη 18 Ιουλίου δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία – ξανά με το πρόσωπό της – απαντώντας έτσι σε όλα τα αρνητικά σχόλια. Με ένα φίλτρο στο πρόσωπό της, που γράφει «Δεν δίνω σημασία» η Μαρία Μπακοδήμου δίνει τέλος στα ξεσπάσματα και στις αντιδράσεις.


Διαφήμιση - Advertisement