Διαφήμιση - Advertisement
Νεότερα από το σοκαριστικό τροχαίo που συνέβη πριν λίγο: Τουλάχιστον 4 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά - ΦΩΤΟ - Gkourou.com Νεότερα από το σοκαριστικό τροχαίo που συνέβη πριν λίγο: Τουλάχιστον 4 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά - ΦΩΤΟ

Νεότερα από το σοκαριστικό τροχαίo που συνέβη πριν λίγο: Τουλάχιστον 4 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά - ΦΩΤΟ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τραγωδία με τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς, στο τροχαίο σοκ που συνέβη σήμερα στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο 47ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Ελαίας.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία ΙΧ οχήματα και ένα φορτηγό, το οποίο ντελαπάρισε.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, από το ένα αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκαν νεκροί δύο άνθρωποι, μία μητέρα και ένα ανήλικο παιδί. Από το δεύτερο όχημα, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν δύο νεκρούς και δύο πολυτραυματίες.

Νεκροί είναι ένας πατέρας και ένα κοριτσάκι, ενώ πολυτραυματίες είναι δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι, που διακομίζονται σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από το τρίτο όχημα δεν χρειάστηκε να γίνουν απεγκλωβισμοί.

Η σύγκρουση έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ήταν τόσο σφοδρή, ώστε και τα τρία ΙΧ οχήματα διαλύθηκαν, όπως φαίνεται  και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα τοπικά ΜΜΕ. 

 




Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement