Διαφήμιση - Advertisement
Κέιτ Μίντλετον: Χορεύει το «Gimme! Gimme! Gimme!» και γίνεται viral στο TikTok! - Gkourou.com Κέιτ Μίντλετον: Χορεύει το «Gimme! Gimme! Gimme!» και γίνεται viral στο TikTok!

Κέιτ Μίντλετον: Χορεύει το «Gimme! Gimme! Gimme!» και γίνεται viral στο TikTok!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Κέιτ Μίντλετον είναι ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της βασιλικής οικογένειας και πολλοί υποστηρίζουν πως βλέπουν στο πρόσωπό της μία νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Μετά τη δυσάρεστη διάγνωση του καρκίνου, η Κέιτ Μίντλετον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να προστατεύσει τον εαυτό της, αλλά και την οικογένειά της από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της μας έχουν λείψει και όλοι ανυπομονούμε η πριγκίπισσα της Ουαλίας να γίνει καλά και να επανέλθει στα καθήκοντά της πιο δυνατή από ποτέ.

Οι fans της βασιλικής οικογένειας τη νοσταλγούν και απολαμβάνουν να βλέπουν βίντεο και φωτογραφίες της από το παρελθόν μέχρι να προκύψει κάποια νεότερη εξέλιξη.

Για ακόμα μία φορά, στο TikTok έγινε viral ένα σύντομο βίντεο της πριγκίπισσας Κέιτ στο οποίο χορεύει κι έχει ως μουσική υπόκρουση το "Gimme! Gimme! Gimme!".

Το εν λόγω βίντεο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 150 χιλιάδες likes και 1,4 εκατομμύρια προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

@the_royal_famili8 Kate George and Charlotte dancing quietly but William and Louis dancing in William and louis a very funny way#theroyalfamily #prince #princess #princessofwales #princeofwales #princesskate #katemiddleton #princewilliam #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #dancing #funny ♬ sonido original - ✨The royal family 👑🇬🇧💂‍♀️

Διαφήμιση - Advertisement