Διαφήμιση - Advertisement
Ελένη Μενεγάκη: Με μαύρο ολόσωμο μαγιό σε ερημική παραλία της Άνδρου – ΦΩΤΟ - Gkourou.com Ελένη Μενεγάκη: Με μαύρο ολόσωμο μαγιό σε ερημική παραλία της Άνδρου – ΦΩΤΟ

Ελένη Μενεγάκη: Με μαύρο ολόσωμο μαγιό σε ερημική παραλία της Άνδρου – ΦΩΤΟ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της στο αγαπημένο της νησί, που δεν είναι άλλο από την Άνδρο.

Θα έλεγε κανείς, πως η παρουσιάστρια έχει βρει τα τελευταία χρόνια το ησυχαστήριό της και με την πρώτη ευκαιρία ταξιδεύει από την Αθήνα με προορισμό της τα Άχλα.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου η παρουσιάστρια έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την αγαπημένη της παραλία στο νησί. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τα γυαλιά ηλίου της και ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό ποζάρει η Ελένη Μενεγάκη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης μάλιστα, που έκανε η παρουσιάστρια έγραψε ένα μήνυμα, το οποίο την ενέπνευσε, όπως ανέφερε και περιγράφει τη δική της στάση ζωής.

Οι νέες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της στην Άνδρο

«Η ευτυχία δεν ανήκει σε αυτούς που έχουν τα πάντα αλλά σε εκείνους που εκτιμούν ό,τι έχουν! (δεν είναι δικό μου αλλά μου ταιριάζει)», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement