Διαφήμιση - Advertisement
Απίστευτα λεφτά Ατζούν για μεγάλη επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο! - Gkourou.com Απίστευτα λεφτά Ατζούν για μεγάλη επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο!

Απίστευτα λεφτά Ατζούν για μεγάλη επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μπορεί να έχει δηλώσει πως το Survivor για εκείνη τελείωσε, αλλά με τη «χρυσή» πρόταση που της ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί δύσκολα θα αρνηθεί.

Το Survivor ολοκληρώνεται και το Exathlon είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα στις συζητήσεις για το ριάλιτι επιβίωσης της επόμενης χρονιάς και ο Ατζούν ήδη σχεδιάζει τους παίκτες που θα βρεθούν σε αυτό.

Η παραγωγή του νέου παιχνιδιού θα είναι η ίδια με το Survivor και οι σχέσεις του Ατζούν με την Κατερίνα Δαλάκα είναι άριστες, με αποτέλεσμα να έχει ήδη ξεκινήσει το… ψηστήρι για την παρουσία της την επόμενη χρονιά στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο.

Το Exathlon θα είναι καθαρά πιο αγωνιστικό από το Surivor και αυτός είναι ο λόγος που η παραγωγή το έχει ξεχωρίσει και από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ πολύ πιθανή είναι και η συμμετοχή του Σάκη Κατσούλη.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι διατεθειμένος να δώσει περισσότερα από 10.000 ευρώ την εβδομάδα στην Κατερίνα Δαλάκα, προκειμένου να βρεθεί στη χώρα της Καραϊβικής, με τον Τούρκο παραγωγό να επενδύει περισσότερα χρήματα σε αυτό το ριάλιτι επιβίωσης, με το οποίο θέλει να δεθεί ο κόσμος και να το «αγκαλιάσει».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement