Διαφήμιση - Advertisement
Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν στο φινάλε Χρηστίδου-Μπακοδήμου & Μάνεσης - Η μάχη Γερμανού-Τσουρού - Gkourou.com Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν στο φινάλε Χρηστίδου-Μπακοδήμου & Μάνεσης - Η μάχη Γερμανού-Τσουρού

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν στο φινάλε Χρηστίδου-Μπακοδήμου & Μάνεσης - Η μάχη Γερμανού-Τσουρού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τηλεθέαση: Χθες έριξαν αυλαία οι περισσότερες εκπομπές του Σαββατοκύριακου με τον Νίκο Μάνεση να εκτοξεύεται στην κορυφή στο γενικό σύνολο σε ό,τι έχει να κάνει με την πρωινή ζώνη και Μαρία Μπακοδήμου και Σίσσυ Χρηστίδου να αποχαιρετούν με συγκίνηση τους τηλεθεατές!

Η μεν Σίσσυ Χρηστίδου ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον Σεπτέμβριο, σε αντίθεση με τη Μαρία Μπακοδήμου της οποίας η εκπομπή Γειά σου στον Σκάι, να ρίχνει οριστικά αυλαία αφού το κανάλι έχει άλλο προγραμματισμό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κυρίαρχος πάντως στην πρωινή ζώνη χθες (7/7), Κυριακή, ήταν ο Νίκος Μάνεσης ο οποίος σημείωσε 20,4% στο γενικό σύνολο και 12,2% στο δυναμικό κοινό. Η Σίσσυ Χρηστίδου στην τελευταία εκπομπή της σεζόν έφτασε στο 13,8% στο δυναμικό κοινό και στο 13,6% στο γενικό σύνολο ενώ η εκπομπή Γειά σου σημείωσε 8,9% στο δυναμικό κοινό και 9,2% στο γενικό σύνολο.

Σε ό,τι αφορά τη μεσημεριανή ζώνη η Ναταλία Γερμανού κυριάρχησε στο δυναμικό κοινό με 12% έναντι 8,6% που σημείωσε η εκπομπή του Κώστα Τσουρού, Ακόμα δεν είδες τίποτα ενώ στο γενικό σύνολο το Καλύτερα δε γίνεται σημείωσε 14,5% έναντι 12,2% που σημείωσε η εκπομπή του Mega.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο