Διαφήμιση - Advertisement
Δολοφονία στο Ψυχικό - Gkourou.com Δολοφονία στο Ψυχικό

Δολοφονία στο Ψυχικό


Διαφήμιση - Advertisement

 


Επαγγελματίας, ψυχρός και προετοιμασμένος ήταν, σύμφωνα με τις αρχές, ο εκτελεστής του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ασφάλειας ο δράστης είχε παρακολουθήσει το θύμα σε όλη τη διαδρομή που έκανε καθημερινά από το Χαλάνδρι, όπου βρισκόταν το σπίτι του έως το Νέο Ψυχικό. Εκτιμάται δε αυτό είχε γίνει δύο φορές, ώστε να είναι προετοιμασμένος για να μην πάει τίποτα στραβά.


Ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο δράστης ήταν προετοιμασμένος έως και την τελευταία λεπτομέρεια είναι ότι στην πινακίδα του σκούτερ που χρησιμοποίησε είχε αντιγραφεί ακόμα και η σφραγίδα του ΚΤΕΟ, όπως διαπιστώθηκε από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες στο σημείο.

Ψυχικό: Οι κάμερες δείχνουν το δρομολόγιο του δράστη

Ο δράστης δε δίστασε να «χτυπήσει» σε ώρα που υπήρχε αρκετός κόσμος στο σημείο. Εκεί, μάλιστα, υπάρχουν δεκαοχτώ κάμερες, πολλές από τις οποίες υψηλής ευκρίνειας, ενώ τουλάχιστον οχτώ ομάδες ΔΙ.ΑΣ. περιπολούσαν εκείνη την ώρα στο τρίγωνο Μαρούσι, Χαλάνδρι, Ψυχικό.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες, ώστε να συνθέσουν το παζλ της δολοφονίας και να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο, που θα οδηγήσει στον εκτελεστή.

 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement