Διαφήμιση - Advertisement
Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του τοπογράφου – Οι αρχές γνωρίζουν τον ηθικό αυτουργό - Gkourou.com Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του τοπογράφου – Οι αρχές γνωρίζουν τον ηθικό αυτουργό

Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του τοπογράφου – Οι αρχές γνωρίζουν τον ηθικό αυτουργό


Διαφήμιση - Advertisement

 


Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη έξω από την τεχνική εταιρεία στην οποία ήταν συνέταιρος στο Ψυχικό.

Πριν από λίγα λεπτά, συνελήφθη ο 44χρονος ύποπτος που είχε προσαχθεί για την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση γνωρίζουν ήδη ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του 54χρονού, ποιος είναι δηλαδή ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του τοπογράφου.

 Η κατάθεση – «κλειδί»

Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι πολύ σημαντική είναι η κατάθεση που έδωσε η σύντροφος του υπόπτου που προσήχθη εχθές για την υπόθεση. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έδειξαν στην γυναίκα φωτογραφίες των δύο ανδρών, που θεωρούν ως ηθικούς αυτουργούς, και εκείνη τους αναγνώρισε αμέσως, λέγοντας μάλιστα στην κατάθεσή του ότι πριν από λίγο καιρό ταξίδεψε στην Μύκονο με τον σύντροφο της και συναντήθηκαν με τους δύο άνδρες.

Επίσης είπε ότι μπροστά της δεν έγινε καμία κουβέντα για τον άτυχο τοπογράφο.


Διαφήμιση - Advertisement