Διαφήμιση - Advertisement
Ελισάβετ Μουτάφη: Ευτυχισμένη μητέρα! Η ανάρτηση με τον Μάνο Νιφλή - Gkourou.com Ελισάβετ Μουτάφη: Ευτυχισμένη μητέρα! Η ανάρτηση με τον Μάνο Νιφλή

Ελισάβετ Μουτάφη: Ευτυχισμένη μητέρα! Η ανάρτηση με τον Μάνο Νιφλή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το νέο μέλος στην οικογένειά τους υποδέχτηκαν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής. Μέσα στο Σαββατοκύριακο η γνωστή ηθοποιός καλωσόρισε δίπλα της το αγόρι που υιοθέτησαν από την Αφρική, τον μικρό Δημήτρη!

«Καλώς ήρθες στη ζωή μας Δημήτρη», ήταν η πρώτη ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού, η οποία δεν θέλησε να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία της υιοθεσίας και τις πρώτες στιγμές με τον μικρό Δημήτρη.


 

Το βράδυ της Κυριακής η οικογένεια είχε χαρές, αφού ο Μάνος Νιφλής γιόρτασε για πρώτη φορά τα γενέθλιά του μαζί με τον μικρό Δημήτρη. Ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, έστειλε το δικό του μήνυμα για το νέο μέλος στην οικογένειά του.

«Αυτά τα γενέθλια είναι διαφορετικά. Φέρνουν ένα νέο χρόνο και το τρίτο παιδί μας», έγραψε ο Μάνος Νιφλής στο instagram, ενώ ακολούθησε η ανάρτηση της συζύγου του…

«Αγάπη μου, χρόνια σου πολλά… Φέτος μαζί με τις κούκλες μας έχεις και τον γιο μας», ήταν η αναφορά στον μικρό Δημήτρη που ήρθε στην αγκαλιά τους.




Διαφήμιση - Advertisement