Διαφήμιση - Advertisement
Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει στο σκάφος με μικροσκoπικό μπικίνι - Το αψεγάδιαστο κορμί της - Gkourou.com Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει στο σκάφος με μικροσκoπικό μπικίνι - Το αψεγάδιαστο κορμί της

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει στο σκάφος με μικροσκoπικό μπικίνι - Το αψεγάδιαστο κορμί της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τις καλοκαιρινές διακοπές τους με σκάφος συνεχίζουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το ζευγάρι έχει επισκεφτεί υπέροχα νησιά του Ιονίου όπως Καστός και Ζάκυνθος.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες της από τις διακοπές της όπου την είδαμε να ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι δείχνοντας το αψεγάδιαστο κορμί της.

Ακομα μας έδειξε εμφανίσεις της με λευκό και γαλάζιο φόρεμα με κεντήματα.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε.

"Ο κρυφός παράδεισος της Ζακύνθου βρίσκεται στα Βόρεια. Είναι το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου, όπου ο Σταμάτης Νόμπελος με τους υπέροχους γονείς του και τα δυο του αδέλφια, έχουν φτιάξει την πιο καλόγουστη και τίμια οικογενειακή επιχείρηση. Ζεστοί άνθρωποι και φαγητό με την καλύτερη, φρέσκια και ελληνική πρώτη ύλη. Ψάρι από τη Ζάκυνθο, κρίταμο μαζεμένο από τους βράχους του νησιού και μοναδικό αλάτι φτιαγμένο από τη θάλασσα του Ιονίου. Δεν θέλαμε να φύγουμε!!!" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement