Διαφήμιση - Advertisement
Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο: Πρώην αστυνομικός ο νεκρός – Πώς έγινε το φριχτό τροχαίο - ΦΩΤΟ - Gkourou.com Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο: Πρώην αστυνομικός ο νεκρός – Πώς έγινε το φριχτό τροχαίο - ΦΩΤΟ

Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο: Πρώην αστυνομικός ο νεκρός – Πώς έγινε το φριχτό τροχαίο - ΦΩΤΟ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τραγικό ατύχημα συνέβη σήμερα (19/7) στην Κρήτη με έναν πρώην αστυνομικό να χάνει τη ζωή του.

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα την Παρασκευή στον ΒΟΑΚ, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, στο ύψος του αεροδρομίου του Ηρακλείου, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 61χρονου πρώην αστυνομικού.

Ένιωσε αδιαθεσία και έκανε στην άκρη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του cretapost.gr, ο 61χρονος την ώρα που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ με τη μοτοσικλέτα του, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του αεροδρομίου.

Το περιστατικό αντελήφθη ο οδηγός ενός διερχόμενου αγροτικού, που σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, ώστε να βοηθήσει τον άτυχο πρώην αστυνομικό. Τότε όμως, ένας οδηγός νταλίκας – κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες – έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, έπεσε πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και τα παρέσυρε μαζί με τον άτυχο δικυκλιστή.

Ο 61χρονος βρέθηκε παγιδευμένος, κάτω από τη νταλίκα, ενώ στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής, με τρία οχήματα και έξι διασώστες.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα, ενώ ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να κρατήσουν στη ζωή τον δικυκλιστή. χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νεκρός.


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement