Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε η Σάνεν Ντόχερτι - Gkourou.com Πέθανε η Σάνεν Ντόχερτι

Πέθανε η Σάνεν Ντόχερτι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πέθανε η δημοφιλής ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι σε ηλικία 53 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Την είδηση έκανε γνωστή δημοσιογράφος του People. «Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος Leslie Sloane, σε μια αποκλειστική δήλωση, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», συνέχισε.

Παρά τις επεμβάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και τις χημειοθεραπείες που έκανε, η ηθοποιός τελικά δεν τα κατάφερε. Το τελευταίο διάστημα, βρισκόταν στο 4ο στάδιο του καρκίνου, ενώ και το διαζύγιο με τον σύζυγό της, Κερτ Ισβαριένκο φαίνεται πως την είχε καταβάλει.

Η ηθοποιός μάλλον, γνώριζε πως δεν της απομένει πολύς καιρός, αφού πρόσφατα είχε πουλήσει όλα της τα υπάρχοντα από τις αποθήκες και τα σπίτια της, ώστε να είναι «ευκολότερη η μετάβαση» για τη μητέρα της, Ρόζα, για όταν πεθάνει.

Εννιά χρόνια πάλευε με τον καρκίνο

Ο «Γολγοθάς» της ξεκίνησε το 2015, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Γνωστή τότε για τους ρόλους της στο «Beverly Hills, 90210» και το «Charmed», αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη διάγνωσή της, ρίχνοντας φως στην πραγματικότητα της νόσου και τονίζοντας τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Το 2016, επανήλθε στο προσκήνιο, αποκαλύπτοντας, ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε οκτώ κύκλους χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας.

Αν και το 2017 σημείωσε ύφεση, μόλις ένα χρόνο αργότερα, δήλωσε στο Associated Press ότι οι δείκτες όγκου της είχαν «αυξηθεί».

Δύο χρόνια αργότερα, το 2020, η Ντόχερτι με περίσσεια δύναμη ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «Good Morning America», ότι ο καρκίνος της είχε επιστρέψει ως καρκίνος του μαστού και βρισκόταν στο 4ο στάδιο, πράγμα που σημαίνει ότι είχε εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματός της πέρα από την αρχική πηγή του όγκου.

Όσο περνούσε ο καιρός, τα νεότερα για την υγεία της δεν ήταν καλά. Η τελευταία τριετία τη βρίσκει να μάχεται ακόμη με το τέρας, ενώ την ίδια ώρα καλείται να αντιμετωπίσει τη διάλυση του 11ετούς γάμου της με τον Κουρτ Ισβαριένκο.

Η σπαρακτική εξομολόγηση για την μάχη της με τον καρκίνο – «Ο φόβος μου είναι προφανής»

Στις 12 Ιανουαρίου, έγινε ο πρώτος γύρος ακτινοβολίας», έγραψε η 52χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram . «Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβικός άνθρωπος και συνέβησαν πολλά στη ζωή μου».

Η αξονική τομογραφία έδειξε ότι είχε μεταστάσεις στον εγκέφαλο.

«Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Δρ. Amin Mirahdi και οι καταπληκτικοί τεχνικοί στο Cedar Sinai», συνέχισε. «Αλλά αυτός ο φόβος… Η αναταραχή….. ο συγχρονισμός όλων…. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement