Διαφήμιση - Advertisement
Η χαρά για τη βάφτιση μετατράπηκε σε θρήνο - Πώς έγινε το φονικό - Gkourou.com Η χαρά για τη βάφτιση μετατράπηκε σε θρήνο - Πώς έγινε το φονικό

Η χαρά για τη βάφτιση μετατράπηκε σε θρήνο - Πώς έγινε το φονικό


Διαφήμιση - Advertisement

 

Η χαρά για τη βάφτιση στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας μετατράπηκε σε θρήνο. Ο άτυχος 64χρονος που βρέθηκε τα ξημερώματα νεκρός διασκέδαζε στο γλέντι της βάφτισης. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ένα ζευγάρι. Ένας άνδρας 41 ετών και η 34χρονη σύζυγός του. Στη συνέχεια πήγαν σε άλλο μαγαζί του χωριού για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους. Το ζευγάρι, όταν πια έφευγε με το αυτοκίνητό του, φέρεται να δέχθηκε λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο. Ακολούθησε συμπλοκή  μεταξύ τους και λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή  στην πλατεία του χωριού. 


Αρκαδία: Συνελήφθη ζευγάρι για τη δολοφονία 64χρονου

Σήμερα το πρωί το ζευγάρι, μη γνωρίζοντας ότι ο 64χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και συνελήφθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι ο 64χρονος παρενόχλησε τη γυναίκα.  

«Η θέση τους είναι ότι δέχθηκαν επίθεση εντός του αυτοκινήτου τους και βρίσκονταν σε άμυνα και μάλιστα πίσω ήταν το τρίχρονο παιδάκι», λέει ο δικηγόρος του ζευγαριού Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.

Το θύμα έφερε σωματικές βλάβες στον λαιμό και στο κεφάλι.

«Πιθανότατα θα αντιμετωπίσουμε κακουργηματική δίωξη τουλάχιστον για τον φερόμενο ως δράστη και θα δούμε για την σύζυγό του», προσθέτει ο δικηγόρος.

Το ζευγάρι αύριο θα οδηγηθεί  στον εισαγγελέα.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement