Διαφήμιση - Advertisement
Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτό είναι το χλιδάτο ξενοδοχείο που άνοιξε στην Μύκονο - Gkourou.com Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτό είναι το χλιδάτο ξενοδοχείο που άνοιξε στην Μύκονο

Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτό είναι το χλιδάτο ξενοδοχείο που άνοιξε στην Μύκονο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες της γενιάς του. Σύμφωνα με την On Time, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής θέλησε να επεκτείνει τις επαγγελματικές δραστηριότητές του και στο χώρο των επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει ήδη φτιάξει το δικό του υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Μύκονο. Ο αγαπημένος ερμηνευτής είναι ιδιοκτήτης του ολοκαίνουριου «Ftelia Black Villas», που από φέτος θα υποδέχεται στην περιοχή της Φτελιάς πελάτες απ’ όλο τον κόσμο που επιλέγουν τη χώρα μας και το «Νησί των Ανέμων» για τις διακοπές τους.

Το ξενοδοχείο του τραγουδιστή αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, η καθεμία εκ των οποίων διαθέτει ιδιωτική πισίνα και όλες τις ανέσεις. Το «Ftelia Black Villas» απέχει 1,7 χλμ. από την παραλία Πάνορμος και 2,8 χλμ. από την παραλία του Αγίου Σώστη. Το αεροδρόμιο της Μυκόνου βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ. από το ξενοδοχείο. Το νεόκτιστο πολυτελές συγκρότημα βρίσκεται μόλις 500 μέτρα μακριά από τη φημισμένη παραλία Αλεμάγου της Μυκόνου.

Ο τραγουδιστής αγόρασε το συγκρότημα πολυτελών βιλών, στις οποίες κι έκανε ολική ανακαίνιση και πλέον ξεχωρίζουν για τις ανέσεις τους και τη χλιδή. Το εν λόγω συγκρότημα έχει ανοίξει και πλέον περιμένει τους επισκέπτες του. Η κάθε σουίτα ενοικιάζεται αυτή την περίοδο περίπου 500 ευρώ τη βραδιά.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement