Διαφήμιση - Advertisement
Ολυμπιακοί αγώνες:Αντιδράσεις για τον Γάλλο σκηνοθέτη!«Εξαφάνισε» τον Αντετοκούνμπο-Απάντηση της ΕΡΤ - Gkourou.com Ολυμπιακοί αγώνες:Αντιδράσεις για τον Γάλλο σκηνοθέτη!«Εξαφάνισε» τον Αντετοκούνμπο-Απάντηση της ΕΡΤ

Ολυμπιακοί αγώνες:Αντιδράσεις για τον Γάλλο σκηνοθέτη!«Εξαφάνισε» τον Αντετοκούνμπο-Απάντηση της ΕΡΤ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν και το μεγάλο ραντεβού δε θα μπορούσε παρά να σημάνει την έναρξή του με μια εντυπωσιακή τελετή.

Μια τελετή όμως που παρά τη βροχή και τις προσπάθειες να ολοκληρωθεί με λαμπρότητα, κάπως απογοήτευσε τους χρήστες του twitter καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη χαρακτήρισαν "αχταρμά".

Αυτό δεν που τους έκανε ακόμη πιο έξαλλους ήταν τα λάθος πλάνα του Γάλλου σκηνοθέτη όταν Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μαζί με την ελληνική αποστολή, άνοιξαν την μεγάλη παρέλαση καθώς τα πλάνα που επέλεξε να δείξει ο Γάλλος σκηνοθέτης της διοργάνωσης «εξαφάνισαν» τον διακεκριμένο μπασκετμπολίστα της Εθνικής Ελλάδος.

Άμεση βέβαια ήταν η αντίδραση της ΕΡΤ καθώς αντιλαμβανόμενοι το σκηνοθετικό λάθος πρόβαλε δικά της πλάνα με την κάμερα της ΕΡΤ, όπου φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη να κρατούν την ελληνική σημαία πάνω στο πλοιάριο.


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement