Διαφήμιση - Advertisement
Φινάλε για Χασαπόπουλο-Βούλγαρη! «Εσύ έμαθα θα πας στην άλλη εκπομπή, δεν θα είσαι εδώ το Σεπτέμβρη» - Gkourou.com Φινάλε για Χασαπόπουλο-Βούλγαρη! «Εσύ έμαθα θα πας στην άλλη εκπομπή, δεν θα είσαι εδώ το Σεπτέμβρη»

Φινάλε για Χασαπόπουλο-Βούλγαρη! «Εσύ έμαθα θα πας στην άλλη εκπομπή, δεν θα είσαι εδώ το Σεπτέμβρη»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Κοινωνία Ώρα Mega: Την τελευταία εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη γι΄αυτή τη σεζόν παρακολουθήσαμε σήμερα, 12 Ιουλίου.

Η δημοσιογράφος είπε με χιούμορ: «Τι κάνουμε; Ψυχαγωγική εκπομπή κάνουμε;», έχοντας δίπλα της όλους σχεδόν τους συνεργάτες της εκπομπής.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 2 Σεπτέμβρη ενώ ο Ιορδάνης έκανε και μια πλάκα απευθυνόμενος στον Θεολόγο Ηλιού που ήταν στο πλατό.

«Εσύ έμαθα δεν θα είσαι εδώ τον Σεπτέμβρη, θα πας στην άλλη εκπομπή, στη Δανάη», του είπε με χιούμορ!

«Με ένα μεγάλο χαμόγελο και αυτή είναι η μεγάλη μας ικανοποίηση ότι και αυτή τη χρονιά την ολοκληρώσαμε χωρίς -Παναγία μου- να έχουμε αρρώστιες, χωρίς να έχουμε οτιδήποτε… Να δώσουμε ένα ραντεβού 2 Σεπτέμβρη. Καλό καλοκαίρι να έχουμε, εύχομαι να μην έχουμε φωτιές και αρρώστιες», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Και η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε με τη σειρά της: «Ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας εσάς τους τηλεθεατές, γιατί εσείς μα δίνετε τη δύναμη να ξυπνάμε το πρωί. Πρώτα ο Θεός εδώ θα είμαστε μαζί σας, θα ξυπνάμε πάλι νωρίς. Εμείς ανανεώνουμε και τι λέμε κάθε μέρα; Να χαμογελάτε και σας αγαπάμε, καλό καλοκαίρι».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement