Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέχρι ποια ηλικία φορούσε μπρατσάκια και έμειναν όλοι άναυδοι! - Gkourou.com Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέχρι ποια ηλικία φορούσε μπρατσάκια και έμειναν όλοι άναυδοι!

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέχρι ποια ηλικία φορούσε μπρατσάκια και έμειναν όλοι άναυδοι!


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

 Μία... αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου από τον «αέρα» της εκπομπής της, με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

Με το «Super Κατερίνα» να ρίχνει αυλαία σήμερα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η δημοφιλής παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό ιδιαίτερα ευδιάθετη.


Η ίδια, κατεγράφη κάποια στιγμή στη διάρκεια της εκπομπής να φοράει μία φουσκωτή κουλούρα, και να αποκαλύπτει μέχρι ποια ηλικία φορούσε μπρατσάκια στη θάλασσα, αφήνοντας τους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής με το στόμα ανοιχτό.
Κατερίνα Καινούργιου: Επειδή ντρεπόμουν να φοράω μπρατσάκια μετά, είχα σανίδα και βατραχοπέδιλα

«Δεν το έχω ξαναπεί, απλά τώρα το θυμήθηκα και ήθελα να εξομολογηθώ κάτι», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να «απαντούν» με χιουμοριστική διάθεση με επιφωνήματα αγωνίας, αλλά και ανησυχίας.

«Ξέρετε μέχρι πόσω χρονών έκανα μπάνιο με μπρατσάκια;», ρώτησε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να της απαντά «Μέχρι τα 14», και την ίδια να τον ρωτά «Πού το ξέρεις;», επιβεβαιώνοντας το γεγονός Η εν λόγω πληροφορία που μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια, με την ίδια να συμπληρώνει, επίσης γελώντας, ότι «Επειδή ντρεπόμουν να φοράω μπρατσάκια μετά, είχα σανίδα και βατραχοπέδιλα. 14 ετών και δεν ήξερα μπάνιο. Τώρα ξέρω, εντάξει, μια χαρά».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement