Διαφήμιση - Advertisement
Λάουρα Νάργες: Έδειξε την καισαρική τομή και τις ραγάδες της κι αποθεώθηκε - Gkourou.com Λάουρα Νάργες: Έδειξε την καισαρική τομή και τις ραγάδες της κι αποθεώθηκε

Λάουρα Νάργες: Έδειξε την καισαρική τομή και τις ραγάδες της κι αποθεώθηκε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Λάουρα Νάργες λανσάρει εδώ και λίγο καιρό τη δική της συλλογή με μαγιό και νιώθει ιδιαίτερα περήφανη γι' αυτό, καθώς πραγματοποιεί ένα μεγάλο της όνειρο.

Η ίδια πρόσφατα αποθεώθηκε από τους followers της στο Instagram και ο λόγος ήταν τρεις φωτογραφίες που ανέβασε με μαγιό, στις οποίες δεν έκανε χρήση κανενός φίλτρου.


Μάλιστα, σε ένα από τα αρετουσάριστα στιγμιότυπα φαίνεται και η τομή της καισαρικής που είχε κάνει όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι. Όπως απάντησε σε μία από τους followers της, τόσο η τομή της καισαρικής, όσο και οι ραγάδες, της θυμίζουν κάτι όμορφο στη ζωή της και είναι ό,τι πιο φυσιολογικό στο σώμα μιας γυναίκας.

Η τρυφερή μανούλα θέλησε να περάσει το μήνυμα σε όσους την ακολουθούν να αγαπούν το σώμα τους έτσι ακριβώς όπως είναι και να αγκαλιάζουν κάθε ατέλειά του, με την πρωτοβουλία της αυτή να χειροκροτείται από το γυναικείο κοινό. 






Διαφήμιση - Advertisement