Διαφήμιση - Advertisement
Νύφη θέλει να ακυρώσει την πρόσκληση της γιαγιάς της στον γάμο της για έναν ασήμαντο λόγο - Gkourou.com Νύφη θέλει να ακυρώσει την πρόσκληση της γιαγιάς της στον γάμο της για έναν ασήμαντο λόγο

Νύφη θέλει να ακυρώσει την πρόσκληση της γιαγιάς της στον γάμο της για έναν ασήμαντο λόγο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μία μέλλουσα νύφη έχει αποφασίσει να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες στον γάμο της, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως περιγράφει η ίδια είναι σε κατάσταση υστερίας, επειδή η γιαγιά του άνδρα της ανακοίνωσε ότι δεν έχει σκοπό να συμμορφωθεί με… τον ενδυματολογικό κώδικα του γάμου.

“Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν φοράω κίτρινο απάντησε η γιαγιά”

Επιθυμία της νύφης είναι οι κατηγορίες των καλεσμένων να είναι «ταιριαστές» και, για τον λόγο αυτό, ζήτησε από τους παππούδες και των δύο οικογενειών, να είναι ντυμένοι με κίτρινο χρώμα.

Η απαίτησή της, η οποία στάλθηκε μέσω μηνύματος και συνοδευόταν από προτάσεις ντυσίματος, απορρίφθηκε αμέσως απ’ τη γιαγιά. «Συγγνώμη αλλά δεν μου αρέσει το κίτρινο», απάντησε στο μήνυμα η γιαγιά.

Σε μια ομάδα διοργάνωσης γάμων στο Facebook, η νύφη ξέσπασε: «Έστειλα το μήνυμα αυτό στη γιαγιά του συντρόφου μου και δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα την απάντησή της».

“Ή θα ζητήσω να μην τη φωτογραφήσουν, ή να μην έρθει καθόλου στον γάμο”

Ανέβασε μάλιστα, και φωτογραφίες από τις ανταλλαγές των μηνυμάτων, περιγράφοντας με ακρίβεια τον ενδυματολογικό κώδικα σε παστέλ χρώματα. «Τι να κάνω;» ρώτησε τους χρήστες του Facebook. «Οι επιλογές μου είναι ή να ζητήσω να  μην τη φωτογραφήσουν, ή να μην την προσκαλέσω. Χρειάζομαι βοήθεια».

Με ευγενικό τρόπο, οι σχολιαστές της ανάρτησης καταδίκασαν την απαιτητική στάση της νύφης, με έναν από αυτούς να της λέει χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι δεν είναι κούκλες. Μην έχεις την απαίτηση να ταιριάζουν με τη δική σου αισθητική».

«Το να θέλεις οι καλεσμένοι σου να είναι όλοι ταιριαστοί μεταξύ τους είναι λίγο τρομακτικό», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Αυτό είναι γελοίο, το μόνο χρώμα που δικαιούται να διαλέξει η νύφη είναι του νυφικού απ’ τα παρανυφάκια. Άσε  τους καλεσμένους ήσυχους, ειδικά μια γυναίκα 70-80 χρονών. Τι υστερική», παρατήρησε ένας τρίτος.

«Το κίτρινο, ειδικά σε μεγάλη έκταση, είναι φρικτό. Η νύφη μου φαίνεται απαίσια, να μην προσκαλεί την καημένη τη γιαγιά του άνδρα της και, αν είναι δυνατόν από όλα τα χρώματα, διάλεξε το χειρότερο», σχολίασε ένας τέταρτος.

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα και δεν ταιριάζει σ’ όλους. Περίεργη επιλογή έκανες», είπε ένας άλλος. Ένας ακόμη, σκέφτηκε τον γαμπρό, λέγοντας: «Αναρωτιέμαι αν ξέρει ότι σκέφτεσαι να μην προσκαλέσεις τη γιαγιά του στον γάμο. Εντελώς παράλογο».

«Η νύφη μας έχει πει ποια είναι: τα χρώματα έχουν σημασία για εκείνη, όχι η  οικογένεια. Ελπίζω στο τέλος όλοι να λάβουν το μήνυμα», κατέληξε ένας άλλος.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement