Διαφήμιση - Advertisement
Την έβαλαν τιμωρία σε ντουλάπι και κρυφάκουσε το μυστικό της οικογένειας της - Η έρευνα πήρε μία πολύ δυσάρεστη τροπή - Gkourou.com Την έβαλαν τιμωρία σε ντουλάπι και κρυφάκουσε το μυστικό της οικογένειας της - Η έρευνα πήρε μία πολύ δυσάρεστη τροπή

Την έβαλαν τιμωρία σε ντουλάπι και κρυφάκουσε το μυστικό της οικογένειας της - Η έρευνα πήρε μία πολύ δυσάρεστη τροπή


Διαφήμιση - Advertisement

 


H ζωή μπορεί να χωρίζει ανθρώπους και συγγενείς. Οι πιο τυχεροί είναι εκείνοι που έχουν τη δύναμη να συνεχίσουν να ψάχνουν και τελικά, βρίσκουν κομμάτια του εαυτού τους. Όταν ήταν μικρή μία 60χρονη γυναίκα μπήκε τιμωρία σε ένα ντουλάπι και κρυφάκουσε το μυστικό της οικογένειας της.

Η Susane King, ανακάλυψε ότι έχει δύο αδελφές. Η μητέρα της δεν ήθελε να τη βοηθήσει να τις βρει και έτσι, η Susane αφιέρωσε χρόνια από την ζωή της για να τις εντοπίσει. Πενήντα ολόκληρα χρόνια αφιέρωσε η Susane King αναζητώντας τις αδελφές της, με τη βοήθεια ειδικών ερευνητών.

Η γυναίκα από το Bodmin της Κορνουάλης, έμαθε ότι έχει δύο αδελφές, ακούγοντας τυχαία έναν καυγά των παππούδων της. Τότε, η Susan ήταν ακόμη μικρή και κλειδωμένη σε ένα ντουλάπι, τιμωρημένη από τον παππού της.Μερικά χρόνια μετά, μίλησε στη γιαγιά της, η οποία της ομολόγησε ότι πράγματι, η βιολογική μητέρα της Susane είχε γεννήσει ακόμη δύο παιδιά, τα οποία έδωσε για υιοθεσία, ενώ την ίδια την έδωσε να την μεγαλώσουν οι παππούδες της.

Στην εκπομπή «Long Lost Family», στο κανάλι ITV, η σήμερα 60χρονη Susane, είχε πει: «Δεν γνωρίζω τίποτα για τις αδελφές μου Το μόνο που έχω από εκείνες, είναι τα πιστοποιητικά γέννησής τους».

«Τιμωρημένη στο ντουλάπι, ανακάλυψα την πικρή ιστορία της ζωής μου»

«Οι παππούδες μου ήταν παραδοσιακοί, αυστηροί στην ανατροφή μου. Δεν με αγκάλιαζαν. Δεν υπήρχε αγάπη. Ο παππούς μου ήταν πολύ ευέξαπτος. Καμιά φορά, όταν ήμουν, δήθεν, άτακτη, με κλείδωναν στο ντουλάπι, κάτω από τις σκάλες», ανέφερε η 60χρονη.

Και συνέχισε: «Μία φορά που ήμουν εκεί κλειδωμένη, τιμωρία, ανακάλυψα το οικογενειακό μου μυστικό. Οι παππούδες είχαν υψώσει τους τόνους, μιλούσαν για τη βιολογική μου μητέρα και είπαν ότι έχει και άλλο παιδί».

Χρόνια αργότερα, η Susane βρήκε το θάρρος να μιλήσει στη γιαγιά της, η οποία της επιβεβαίωσε ότι έχει ακόμη δύο αδελφές, οι οποίες δόθηκαν για υιοθεσία. Η αποξενωμένη βιολογική μητέρα της Susane δεν θέλησε να τη βοηθήσει να βρει τις αδελφές της.

Η έρευνα πήρε μία πολύ δυσάρεστη τροπή

Ψάχνοντας αρχεία και έγγραφα, η Susane κατάφερε να ανακαλύψει τα πιστοποιητικά γέννησης των αδελφών της, της Julie και της Linda, όπως ήταν τα βαφτιστικά τους ονόματα. Και εκείνες είχαν το επίθετο της μητέρας τους.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες αυτές, ειδικοί ερευνητές κατάφεραν να εντοπίσουν την αδελφή της Susane, τη Julie, η οποία πλέον είχε το όνομα Lorna και είχε παντρευτεί το 1978, στα 18 της. Στο σημείο όμως αυτό, η έρευνα πήρε μία πολύ δυσάρεστη τροπή.

Οι ειδικοί ερευνητές περιγράφουν: «Για ν’ ανακαλύψουμε την ταυτότητα του μεγαλύτερου παιδιού, απευθυνθήκαμε σε έναν κοινωνικό λειτουργό, ο οποίος ήταν ο μεσάζοντάς μας. Η Julie είχε αλλάξει το όνομά της όταν υιοθετήθηκε και πλέον ονομαζόταν Lorna Johnson και παντρεύτηκε το 1978. Από τις αρχές του 1990, ο μεσάζοντάς μας δεν κατάφερε να μας δώσει κανένα παραπάνω στοιχείο για τη Lorna. Ανακαλύψαμε ότι, η Lorna είχε πεθάνει το 1991».

«Ένιωσα ότι την ήξερα όλη μου τη ζωή»

Η τύχη ήταν πιο ευνοϊκή με τη Susane όταν οι ερευνητές προσπαθούσαν να εντοπίσουν τη Linda, η οποία πλέον ονομάζεται Donna και ζει στη νότια ακτή του Bigbury-on-Sea, στο Ντεβόν της Αγγλίας.

Όταν τελικά, η Susane γνώρισε τη Donna είπε: «Ένιωσα λες και την ήξερα σ’ όλη μου τη ζωή. Ήταν απίστευτο».

Αν και οι τρεις αδελφές δεν θα συναντηθούν ποτέ, οι ειδικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την κόρη της Lorna, την Lorraine, η οποία ζει τώρα στο Έσσεξ. «Σημαίνει πολλά [σ.σ. να συναντήσω τη Susane και τη Donna] γιατί ξέρω ότι θα σήμαινε πολλά για τη μαμά. Η συνάντηση με τις θείες μου ήταν σαν να παίρνω πίσω ένα μικρό κομμάτι της μαμάς μου», είπε η Lorraine.

Αναλογιζόμενη το γεγονός ότι έμαθε για το θάνατο της Lorna, η Susane είπε: «Ήταν συγκλονιστικό, δεν ήταν τα νέα που περίμενα ή ήθελα, επειδή δεν πρόλαβα ποτέ να τη γνωρίσω».

Από το 2020 που έγιναν τα γυρίσματα του Long Lost Family, η Susane, η Donna και η Lorraine έχουν γίνει μια δεμένη οικογένεια, με τη Susane και τη μικρότερη αδελφή της να ταξιδεύουν τακτικά για να βλέπουν η μία την άλλη.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement