Διαφήμιση - Advertisement
Στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτών ακόμη δύο τραγουδιστές και μία παρουσιάστρια – Κάνουν «φύλλο και φτερό» τα φορολογικά τους στοιχεία - Gkourou.com Στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτών ακόμη δύο τραγουδιστές και μία παρουσιάστρια – Κάνουν «φύλλο και φτερό» τα φορολογικά τους στοιχεία

Στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτών ακόμη δύο τραγουδιστές και μία παρουσιάστρια – Κάνουν «φύλλο και φτερό» τα φορολογικά τους στοιχεία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο «μικροσκόπιο των ελεγκτικών Αρχών έχουν μπει κι άλλα γνωστά ονόματα εκτός από τον Αντώνη Ρέμο. Ο τραγουδιστής ερευνάται για πιθανή φοροδιαφυγή, με αποτέλεσμα να δεσμευτούν η κινητή και ακίνητη περιουσία του.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, πολύ γνωστά ονόματα «που θα μας εκπλήξουν» επίσης ελέγχονται.

«Πρόκειται για δύο πολύ γνωστούς τραγουδιστές αντίστοιχου βεληνεκούς και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Άρχισε ένας έλεγχος πριν από 3 μήνες, έχουν μπει όλα τα φορολογικά τους στοιχεία στο μικροσκόπιο και αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Είναι πολύ γνωστά πρόσωπα και θα εκπλαγούμε» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.


Διαφήμιση - Advertisement