Διαφήμιση - Advertisement
Λιανός: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό της συζύγου του Κωνσταντίνας από τις διακοπές τους στη Ρόδο! - Gkourou.com Λιανός: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό της συζύγου του Κωνσταντίνας από τις διακοπές τους στη Ρόδο!

Λιανός: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό της συζύγου του Κωνσταντίνας από τις διακοπές τους στη Ρόδο!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πάνε μόλις λίγες εβδομάδες από την ημέρα που ο παρουσιαστής επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, μετά από σχεδόν έξι μήνες απουσίας λόγω της παρουσίασης του Survivor.

Όχι πως το ζευγάρι έμεινε για τόσο μεγάλο διάστημα μακριά, αφού η Κωνσταντίνα Καραλέξη είχε βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την κόρη τους για να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιανού.

Αυτές τις μέρες πάντως, η οικογένεια βρίσκεται στο νησί των Ιπποτών και απολαμβάνει τις πρώτες μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, παρ' όλο που ο Γιώργος Λιανός είναι αναγκασμένος να ξυπνάει νωρίς μιας και συνεχίζεται και γι' αυτή την εβδομάδα η ραδιοφωνική εκπομπή όπου συμμετέχει, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου, τον Παναγή Τζωρτζάτο και τον Γιώργο Καλούδη. Από εκεί μεταδίδετα live κάθε πρωί η ραδιοφωνική εκπομπή και δίνει το παρών μπροστά από το μικρόφωνο.

Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας όμως, απολαμβάνει τη φιλοξενία των ντόπιων, τις ανέσεις της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας αλλά και τη συντροφιά της οικογένειάς του και των συνεργατών του που βρίσκονται και εκείνοι στο νησί.

Δείτε την όμορφη φωτογραφία που ανέβσε ο Γιώργος Λιανός απαθανατίζοντας τη σύζυγό του σε χαλαρές τους στιγμές:


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement