Διαφήμιση - Advertisement
Φρίκη από τις λεπτομέρειες τριπλού φονικού με βαλλίστρα - Gkourou.com Φρίκη από τις λεπτομέρειες τριπλού φονικού με βαλλίστρα

Φρίκη από τις λεπτομέρειες τριπλού φονικού με βαλλίστρα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την τριπλή δολοφονία με τόξο, στη Βρετανία, με θύματα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του παρουσιαστή του BBC Τζον Χαντ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τα θύματα έκαναν απεγνωσμένες εκκλήσεις για βοήθεια πριν εκτελεστούν βάναυσα, μέσα στο σπίτι τους. Ο δράστης, ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ που έχει συλληφθεί είναι ο πρώην σύντροφος της μιας κόρης του παρουσιαστή. Ο άνδρας βρέθηκε μετά από 24ωρο ανθρωποκυνηγητού, και ήταν κρυμμένος σε νεκροταφείο του βόρειου Λονδίνου, σύμφωνα με την Daily Mail.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τόξο μετά το τριπλό φονικό 

Τον είδαν να απομακρύνεται με φορείο και παραμένει στo νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα που θεωρείται πως προκάλεσε στον εαυτό του, προσπαθώντας να χτυπηθεί με το τόξο με το οποίο δολοφόνησε την 61χρονη Κάρολ Χαντ και τις δύο κόρες της, Λουίζ και Χάνα, 25 και 28 ετών αντίστοιχα.

Κραυγές άκουσαν γείτονες - Ένα από τα θύματα κάλεσε την αστυνομία

Παράλληλα, οι γείτονες περιέγραψαν πως άκουσαν κραυγές. Επίσης, ένα από τα τρία θύματα φαίνεται πως κάλεσε την αστυνομία και ενημέρωσε για το περιστατικό.

Σύμφωνα με την Guardian, μία από τις γυναίκες έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της προτρέποντας τον να καλέσει την αστυνομία. Η Κάρολ, φέρεται να βρέθηκε στο διάδρομο του σπιτιού με ένα μπουλόνι βαλλίστρας στο στήθος της, ενώ κοντά στα θύματα ανακαλύφθηκαν ίχνη δεσίματος.

Μια πηγή δήλωσε ότι οι τρεις γυναίκες δεν ήταν δεμένες όταν βρέθηκαν από την αστυνομία, αλλά υπήρχαν σημάδια από δέσιμο γύρω από το πρόσωπο και τους καρπούς τους, καθώς και τραυματισμοί στα γόνατά τους.


Διαφήμιση - Advertisement