Διαφήμιση - Advertisement
Η αποκάλυψη της γυναίκας του λίγο πριν πεθάνει, ανέτρεψε όλη του τη ζωή - Gkourou.com Η αποκάλυψη της γυναίκας του λίγο πριν πεθάνει, ανέτρεψε όλη του τη ζωή

Η αποκάλυψη της γυναίκας του λίγο πριν πεθάνει, ανέτρεψε όλη του τη ζωή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Όλοι λέμε πως θέλουμε ειλικρίνεια από τους αγαπημένους μας, ότι προτιμάμε να ξέρουμε τι αισθάνονται, ακόμη και αν αυτό έχει κόστος. Η ζωή δείχνει ότι η αλήθεια δεν είναι πάντα λυτρωτική, και πως υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να πληγώσει  ανεπανόρθωτα.

Ένας συντετριμμένος άνδρας, εξηγεί τον πόνο που του προκαλεί η αποκάλυψη της γυναίκας του λίγο πριν πεθάνει.

Ακόμη δεν έχει καταφέρει να αποδεχτεί την αλήθεια της ετοιμοθάνατης γυναίκας του.

Μία ανατρεπτική αποκάλυψη κάποιου πριν φύγει απ’ τη ζωή, είναι ένα γεγονός ικανό να μας κλονίσει. Ένας άνδρας, μοιράζεται την τραγική για εκείνον αποκάλυψη της γυναίκας του, η οποία είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου.

Όχι, δεν του είπε για κάποιον εξωσυζυγικό δεσμό ή για κάποια διπλή ζωή. Εκείνο που του ομολόγησε από το κρεβάτι του πόνου, ήταν ότι δεν τον αγάπησε ποτέ.

“Για εμένα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”

Συντετριμμένος, ο άνδρας περιέγραψε την κατάστασή του στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, για να ζητήσει συμβουλές.

Η γυναίκα του, όπως είπε έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο, και δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά της.

«Από την ημέρα της διάγνωσης, περνούσα κάθε στιγμή στο πλάι της, και μία από εκείνες τις ημέρες, έμαθα την αλήθεια.  Ήμουν κοντά της σε όλες της χημειοθεραπείες της, σε όλες τις δυσοίωνες ιατρικές επισκέψεις».

Λέγοντας όλα αυτά, ο άνδρας σημειώνει ότι πίστευε πως ήταν σ’ έναν ευτυχισμένο γάμο.

«Περνούσαμε όμορφα, βγαίναμε, παίζαμε, ταξιδεύαμε σε νέους προορισμούς και κάναμε μία κόρη, η οποία σήμερα είναι εννέα ετών. Η γυναίκα μου ήταν από πάρα πολύ φτωχή οικογένεια και γνωριστήκαμε τυχαία.

Ήταν σερβιτόρα και, για εμένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά». 

“Αν με αγαπούσε έστω και τώρα, θα ήταν όλα διαφορετικά. Μακάρι να μην ήξερα την αλήθεια”

Ο άνδρας μπορεί να ζούσε έναν έρωτα ονειρεμένο αλλά, η γυναίκα του έκρυβε ένα μυστικό.

«Δεν μ’ αγάπησε ποτέ. Με συμπάθησε, αλλά δεν ήταν ερωτευμένη. Δεν υπήρχε άλλος άνδρας, αλλά δεν ήμουν εγώ ο ένας. Με παντρεύτηκε μόνο και μόνο για να ξεφύγει απ’ τη φτώχεια. Με έβλεπε σαν έναν συγκάτοικο με τον οποίο έκανε σεξ, παρά σαν σύντροφο».

«Όμως για εμένα, εκείνη ήταν ο έρωτας της ζωής μου, ο κόσμος μου όλος. Τώρα, εκτός από το πένθος μου και την απώλειά της, πρέπει ν’ αποδεχτώ και αυτή την αλήθεια.  Πρέπει να μάθω να φροντίζω μόνος την κόρη μας.

Την αγαπώ ακόμη, και εύχομαι να τα καταφέρει, να έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε τα πράγματα.  Νιώθω εξαπατημένος, αισθάνομαι ένας ανόητος και πονάω.

Προσπαθώ να κερδίσω την καρδιά της μέχρι την τελευταία μέρα όμως δεν το νιώθει μαζί μου. Μου ζήτησε να σταματήσω να την επισκέπτομαι, αλλά δεν μπορώ να μείνω μακριά της».

Ο άνδρας έγραψε στην ανάρτησή του ότι θα προτιμούσε να μην είχε μάθει την αλήθεια, πως η αποκάλυψή της τον διέλυσε και χάλασε όλες τις αναμνήσεις που είχανε μαζί. Γράφει:

«Αν έστω με είχε αγαπήσει πιο αργά, θα ήμουν καλά, όμως δεν μ’ ερωτεύτηκε. Μακάρι να μην με είχε πληγώσει λέγοντάς μου την αλήθεια».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement