Διαφήμιση - Advertisement
Λευτέρης Αυγενάκης: «Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ''έχω ασυλία''» - Gkourou.com Λευτέρης Αυγενάκης: «Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ''έχω ασυλία''»

Λευτέρης Αυγενάκης: «Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ''έχω ασυλία''»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΟΣΕΥΠΕ, εκπρόσωπος Τύπου ΓΣΕΕ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για το περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζομένου του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» από τον Λευτερη Αυγενάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος περιέγραψε τα όσα τραγικά συνέβησαν το πρωί του Σαββάτο στον αερολιμένα Αθηνών όπου ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε φτάσει με σκοπό να ταξιδέψει στο Ηράκλειο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός άρχισε να μπερδεύει τις πύλες, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση του. Είχαν προηγηθεί αναγγελίες με το ονοματεπώνυμο του πρώην υπουργού, χωρίς όμως ο ίδιος να εμφανιστεί και έτσι έφτασε καθυστερημένα στην πύλη του, με αποτέλεσμα να χάσει τη πτήση του.

«Ο κύριος Αυγενάκης εμφανίστηκε στο γκισέ και απαίτησε να μπει στο αεροπλάνο ενώ είχε κλείσει η πτήση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγεωργόπουλος.

Στη συνέχεια, τόνισε πως ο Λευτέρης Αυγενάκης «Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ''έχω ασυλία''».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement