Διαφήμιση - Advertisement
«Λουκέτο» σε beach bar γνωστής παρουσιάστριας της τηλεόρασης - Gkourou.com «Λουκέτο» σε beach bar γνωστής παρουσιάστριας της τηλεόρασης

«Λουκέτο» σε beach bar γνωστής παρουσιάστριας της τηλεόρασης


Διαφήμιση - Advertisement

 

 


 

Παράνομα φέρεται να λειτουργούσε εδώ και πέντε χρόνια ενα beach bar στη Σέριφο, του οποίου ιδιοκτήτρια είναι ιδιαίτερα γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης.

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια ώστε το κράτος να καταφέρει να σφραγίσει το beach bar που λειτουργούσε στην παραλία Γάνεμα της Σερίφου. Πρόκειται για μια παραλία η οποία με προεδρικό διάταγμα έχει χαρακτηριστεί προστατευόμενη και είναι ενταγμένη στο δίκτυο Νatura.

Η επιχείρηση που είχε σφραγιστεί και πέρσι τον Ιούλιο, λειτούργησε ξανά φέτος με άλλο ΑΦΜ σαν καντίνα. Βέβαια τα προηγούμενα χρόνια ως τουριστικό κατάλυμα παραχωρούσε στους πελάτες εντυπωσιακά γεύματα και δείπνα και οι παροχές ήταν αντίστοιχες των πολυτελών beach bar της Μυκόνου.

Όλο το νησί φέρεται να ήταν εναντίον της λειτουργίας του καταστήματος. Η κορύφωση του δράματος με τη συγκεκριμένη επιχείρηση είχε συντελεστεί πέρσι, όταν ο δήμαρχος που είχε εντολή σφράγισης από το δημοτικό συμβούλιο ήταν καθόδον προκειμένου να βάλει λουκέτο στην επιχείρηση.

Τότε συνελήφθη από αστυνόμο του νησιού, αφού είχε υποβληθεί μήνυση εναντίον του για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας. Το κατάστημα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάφερε να λειτουργήσει για 4 χρόνια μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement