Διαφήμιση - Advertisement
Χαλκιδική: Beach bar επιβάλλει dress code στους πελάτες του και τους προειδοποιεί με απαγόρευση εισόδου - Gkourou.com Χαλκιδική: Beach bar επιβάλλει dress code στους πελάτες του και τους προειδοποιεί με απαγόρευση εισόδου

Χαλκιδική: Beach bar επιβάλλει dress code στους πελάτες του και τους προειδοποιεί με απαγόρευση εισόδου


Διαφήμιση - Advertisement

 

 Σε μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις προχώρησε ένα beach bar στη Χαλκιδική καθώς αποφάσισε να επιβάλει dress code στους πελάτες του.


Για τη Χαλκιδική τουλάχιστον η επιβολή συγκεκριμένου ενδυματολογικού κώδικα στη παραλία φαντάζει εξωφρενική, όμως είναι πραγματικότητα, αφού στο προσωπικό μήνυμα που αποστέλλει η διεύθυνση του καταστήματος σε όσους επιθυμούν να κάνουν κράτηση, αναφέρεται ρητά ότι η μη συμμόρφωση με τον κώδικα ενδυμασίας μπορεί να οδηγήσει στην άρνηση εισόδου.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω beach bar ζητά από τους πελάτες του, μετά τις 5 το απόγευμα, να υιοθετούν «casual chic» ντύσιμο, χωρίς όμως να το αποσαφηνίζει. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι απαγορεύονται οι σαγιονάρες και επιβάλλεται το κλειστό παπούτσι ή τα πιο καλά σανδάλια. Ενδεχομένως οι πελάτες καλούνται να φορούν λινά πουκάμισα, παντελόνια ή κάποιο φόρεμα που να ταιριάζει στην περίσταση. Μάλιστα, δίχως να αποσαφηνίζεται επαρκώς η ενδυμασία, οι πελάτες ενημερώνονται πως, αν το ντύσιμό τους δεν είναι το κατάλληλο, μπορεί να μην τους επιτραπεί η είσοδος.

Πηγή: protothema

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement