Διαφήμιση - Advertisement
Ψυχικό: «Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα σκοτώσουν τον 54χρονο» δήλωσε δικηγόρος - Gkourou.com Ψυχικό: «Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα σκοτώσουν τον 54χρονο» δήλωσε δικηγόρος

Ψυχικό: «Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα σκοτώσουν τον 54χρονο» δήλωσε δικηγόρος


Διαφήμιση - Advertisement

 



 

Για την εν ψυχρώ δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη το πρωί της Δευτέρας (02/07/2024) στο Ψυχικό μίλησε στην εκπομπή Live News ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης.

Όπως τόνισε ο Στέλιος Γκαρίπης για τον 54χρονο τοπογράφο που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Τρίτης (02/07/2024) στο Ψυχικό «ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο».

Συγκεκριμένα τόνισε πως «για όσους γνώριζαν το θύμα κι ιδίως τις συναναστροφές του και την δράση του τα τελευταία χρόνια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Φαινόταν μια αλλαγή στην συμπεριφορά του, η οποία ήταν ριζική.

Όλοι τον γνωρίσαμε ίσως σαν τον καλύτερο τοπογράφο με πάρα πολλές γνώσεις. Είχε αναλάβει να χαρτογραφήσει για το κτηματολόγιο Μυκόνου όλο το νησί. Πέρα από αυτό ήξερε με τελειότητα την νομοθεσία και ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος που βοηθούσε τους πάντες».

Κατόπιν ο δικηγόρος μίλησε για μια μεταβολή που συνέβη στην ζωή του 54χρονου τοπογράφου και που όπως είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος «του άλλαξε την ζωή».

«Για καλή ή κακή του τύχη ένα γεγονός ήταν αυτό που του άλλαξε την ζωή. Δηλαδή μια αλλαγή στην κατάσταση ενός φιλικού του προσώπου.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement