Διαφήμιση - Advertisement
Τα 5 ζώδια που θα δουν την σχέση τους να βελτιώνεται έως τις 4 Αυγούστου - Gkourou.com Τα 5 ζώδια που θα δουν την σχέση τους να βελτιώνεται έως τις 4 Αυγούστου

Τα 5 ζώδια που θα δουν την σχέση τους να βελτιώνεται έως τις 4 Αυγούστου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η εβδομάδα που διανύουμε (29 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2024) φέρνει την επιστροφή της Αφροδίτης στην Παρθένο, τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και τη δυναμική ευθυγράμμιση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο, τον Ήλιο στον Λέοντα και τον Άρη στους Διδύμους.

Τι σημαίνει αυτό και πώς βελτιώνει τις σχέσεις αυτή την εβδομάδα; Η Αφροδίτη στην Παρθένο, την Κυριακή 4 Αυγούστου, τείνει να εστιάζει στις λεπτομέρειες της σχέσης, βοηθώντας σας να είστε περισσότερο μέσα στη στιγμή. Αρκεί να γνωρίζετε ότι η τελειομανία είναι ο κλέφτης της χαράς.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τις μικρές στιγμές αγάπης που μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα την Κυριακή 4 Αυγούστου είναι βέβαιο ότι θα φέρει πυροτεχνήματα. Ο Λέων είναι ένα τολμηρό και συχνά δραματικό ζώδιο, οπότε μεγάλες ενέργειες και δηλώσεις αγάπης και ρομαντισμού είναι δυνατές κάτω από αυτή τη Σελήνη, βοηθώντας να έρθετε εσείς και ο σύντροφός σας ακόμα πιο κοντά.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη περισσότερα που επιφυλάσσονται για την σχέση σας αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο την Πέμπτη 1 Αυγούστου. Αυτή η αστρολογική όψη φέρνει μια ευκαιρία να μάθετε από το παρελθόν και να δημιουργήσετε μια νέα αρχή.

Αυτή είναι η ιδανική ενέργεια για να κατανοήσετε τις πράξεις και τις επιλογές του παρελθόντος, ώστε όχι μόνο να αναλάβετε τις ευθύνες σας, αλλά και να βρείτε τη συγχώρεση που είναι απαραίτητη για μια νέα αρχή.

Ο Ήλιος στον Λέοντα ευθυγραμμίζεται επίσης με τον Άρη στους Διδύμους τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, φέρνοντας τύχη σε ό,τι θέλετε να πετύχετε ή να ξεκινήσετε στη σχέση σας. Η ενέργεια αυτή συνδυάζει την τύχη του Ήλιου με τη δράση του Άρη, βοηθώντας σας να εκμεταλλευτείτε την αστρολογική ενέργεια αυτής της εβδομάδας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή. Έτσι θα μπορέσετε να αγκαλιάσετε πλήρως τη χαρά της αγάπης και του να σας αγαπούν.

Οι σχέσεις βελτιώνονται για 5 ζώδια την εβδομάδα 29 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2024:

  • Ιχθύες
  • Υδροχόος
  • Παρθένος
  • Ταύρος
  • Κριός

Ιχθύες

Η Αφροδίτη μετατοπίζεται στην Παρθένο την Κυριακή 4 Αυγούστου, από τους γλυκούς Ιχθύες και φέρνει μια ενέργεια ρομαντισμού, αγάπης και νέων ξεκινήσεων. Αν και έχετε προχωρήσει σταθερά μια συγκεκριμένη σχέση φέτος, δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες συζητήσεις, ούτε καν προθέσεις που να δηλώνουν ξεκάθαρα τι επιθυμεί ο καθένας για τη σχέση.

Όλα αυτά αλλάζουν μόλις η Αφροδίτη περάσει στην Παρθένο, και η εστίαση και η καρδιά σας είναι αποκλειστικά στη δημιουργία αυτής της νέας αρχής που ονειρεύεστε. Αυτή είναι μια απίστευτη εποχή για την αγάπη, είτε προσπαθείτε να βρείτε μια νέα σχέση είτε ακόμη και να αρχίσετε να βγαίνετε ξανά ραντεβού. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και στην Παρθένο σας βοηθά να κάνετε μεγάλα βήματα στις σχέσεις σας. Απλά πρέπει να είστε σίγουροι ότι αγαπάτε και τον εαυτό σας.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε τα θέματα των σχέσεων και θα δημιουργήσει ακόμη και κάποιες βαθιές στιγμές σύνδεσης με εσάς και τον σύντροφό σας. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας, όμως, ότι μόλις εσείς και αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο περάσετε αυτό το όριο, που κρατούσατε, η σύνδεση θα προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμένατε ή ακόμα και απ’ ό,τι μπορεί να νιώθετε έτοιμοι.

Προσπαθήστε να αφήσετε τον εαυτό σας να εμπιστευτεί τον σύντροφό σας αυτή τη φορά. Αν νιώθετε φόβο, τότε επιτρέψτε στον εαυτό σας να το συζητήσει και κυρίως, θυμηθείτε ότι είναι ασφαλές να αφεθείτε σε αυτά τα βαθιά συναισθήματα που έχετε. Αυτό είναι που περιμένατε και τώρα επιτέλους φτάνει.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη θα ανατείλει στον Λέοντα την Κυριακή 4 Αυγούστου, βοηθώντας να γίνει ένα όμορφο νέο ξεκίνημα στη ρομαντική σου σχέση, Υδροχόε. Ο Λέων κυβερνά όλα τα θέματα αγάπης και σχέσεων για σένα, οπότε μια Νέα Σελήνη εδώ είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί.

Χρειάζεστε όχι μόνο μια νέα αρχή στη σχέση σας, αλλά και την επιβεβαίωση ότι αυτή η σχέση είναι αυτή που είναι γραφτό να έχετε. Ένα μεγάλο μέρος αυτού του νέου ξεκινήματος στον έρωτα για εσάς στηρίζεται στην ικανότητά σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας και να είστε διαφανείς για κάποια μάλλον δύσκολα ζητήματα στη σχέση σας.

Κάτι σας βαραίνει στο μυαλό εδώ και πολύ καιρό. Αν και μπορεί να γυρίζεται γύρω γύρω από αυτό το θέμα, δεν έχετε πει αληθινά πώς ακριβώς αισθάνεστε. Μόλις το κάνετε, όμως, δημιουργείται ο χώρος για νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε αυτή τη σχέση, καθώς ο σύντροφός σας πραγματικά δεν είχε ιδέα για το πώς αισθάνεστε. Μόλις το καταλάβει, θα ανταποκριθεί με όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να σας πει ότι είστε η μία και μοναδική.

Προσπαθήστε να προετοιμαστείτε για τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, κάνοντας όποιες συζητήσεις χρειάζεστε, ειδικά αν αφορούν θέματα και ερωτήματα που σας βασανίζουν το μυαλό. Μπορεί να είναι τρομακτικό να μιλήσεις γι’ αυτά και δεν πειράζει αν φοβάσαι για το τι σημαίνει. Αυτό δεν σε εμποδίζει από το να έχεις την ανάγκη να τα συζητήσεις.

Συχνά, στις σχέσεις, αυτό που φοβάστε περισσότερο να πείτε είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να ειπωθεί. Πολλά από αυτά που σκέφτεστε είναι με όρους ενός χειρότερου σεναρίου, αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαντάζεστε. Μιλήστε με τον σύντροφό σας σαν να είναι πρώτα φίλος σας και στη συνέχεια κρατήστε χώρο ώστε μια νέα αρχή να είναι δυνατή.

Παρθένος

Εσείς και ο σύντροφός σας χρειάζεστε λίγο ποιοτικό χρόνο ηρεμίας μαζί, Παρθένε, για να κάνετε αυτή την επανεκκίνηση που είναι τόσο απαραίτητη αυτή την περίοδο. Ήσασταν και οι δύο τόσο απασχολημένοι με τη ζωή και την προώθηση όλων όσων χτίσατε στη σχέση σας, που φαίνεται ότι τα πράγματα έμοιαζαν μάλλον στάσιμα ή ακόμα και βουτηγμένα στην ρουτίνα. Είναι δύσκολο να νιώσετε ότι έχετε ένα έντονο ειδύλλιο όταν είστε και οι δύο τόσο εξαντλημένοι. Αυτό σημαίνει επίσης ότι τιμώντας αυτά που χρειάζεστε και οι δύο, μπορείτε να δείτε τη σχέση σας να αρχίζει να βελτιώνεται.

Αν και η ενέργεια του Ποσειδώνα στους Ιχθύες ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο, που συμβαίνει την Πέμπτη 1 Αυγούστου, φέρνοντας την ανάγκη για ξεκούραση, μπορεί επίσης να χρειαστεί να συμπεριλάβετε την εξάσκηση στο να λέτε «όχι» στους άλλους πιο συχνά. Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας απολαμβάνετε να προσφέρετε υπηρεσίες στους άλλους, να βοηθάτε τους κοντινούς σας ανθρώπους και να έχετε μια γεμάτη κοινωνική ζωή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ακόμη και αυτά τα θέματα δεν μπορούν να επιβαρύνουν τη σχέση σας. Προσπαθήστε να δώσετε προτεραιότητα ο ένας στον άλλον και στον ελεύθερο χρόνο σας για να νιώσετε πραγματικά ξανά αυτές τις φλόγες της αγάπης.

Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας έχουν σκοπό να σας δώσουν την ευκαιρία για μια νέα αρχή, αλλά στη δική σας περίπτωση έχει να κάνει λιγότερο με τη συγχώρεση και περισσότερο με τον αναστοχασμό των προτεραιοτήτων σας. Εσείς και ο σύντροφός σας δεν μπορείτε να είστε τα πάντα για όλους.

Αφού πρώτα φροντίσετε τον εαυτό σας, τότε η επόμενη προτεραιότητα πρέπει να είναι η σχέση σας. Επειδή σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους, δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να γίνεται εις βάρος του εαυτού σας. Προσπαθήστε να εξασκηθείτε στο να λέτε πιο συχνά «όχι», δημιουργώντας αυτά τα υγιή όρια.

Έτσι όχι μόνο θα επενδύσετε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον αλλά δεν θα εξαντλείστε συνεχώς. Για να έχετε την καλύτερη σχέση σημαίνει ότι πρέπει να αισθάνεστε καλύτερα, πράγμα που περιλαμβάνει το να τιμάτε αυτά που χρειάζεστε και αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Ταύρος

Πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θέλεις, αγαπητέ Ταύρε, και αν οι πράξεις σου ευθυγραμμίζονται με τις προθέσεις σου. Δεν ήθελες να περάσει λάθος ιδέα στον σύντροφό σου ή να φανεί αδιάφορος πρόσφατα, αλλά είναι δική σου ευθύνη να το διορθώσεις. Είτε συζητάτε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, είτε βιώνετε ακόμα και απόσταση στο γάμο σας, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να δείχνετε με το δάχτυλο και να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να το διορθώσετε.

Το να ζείτε στη στιγμή και να συμμετέχετε σε μια νέα αρχή σημαίνει ότι έχετε φτάσει και σε ένα επίπεδο αποδοχής σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει ή ακόμη και ποια συγκεκριμένα σχόλια έχουν ειπωθεί. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αν θέλετε να αποκαταστήσετε αυτή τη σχέση, τότε πρέπει να λάβετε δραστικά μέτρα.

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στην Παρθένο την Κυριακή 4 Αυγούστου και θα σας βοηθήσει να δώσετε μεγαλύτερη προτεραιότητα όχι μόνο στην σχέση σας, αλλά και στη θεραπεία και στην αίσθηση της ευτυχίας σας. Δεν ωφελεί να εργάζεστε τόσο σκληρά για να δημιουργήσετε επιτεύγματα στην καριέρα ή τα οικονομικά σας, αν η υπόλοιπη ζωή σας καταρρέει. Δείτε το ως μια ευκαιρία για μεγαλύτερη ισορροπία και βεβαιωθείτε ότι τιμάτε αυτό που φέρνει στη ζωή σας αυτή η ρομαντική σχέση.

Η αγάπη και η σύνδεσή σας πρέπει να έρχονται πρώτα. Η σχέση σας έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να δημιουργήσετε πραγματικά έναν έρωτα για τον οποίο θα αισθάνεστε σίγουροι.

Κριός

Όλα όσα θέλεις βρίσκονται στην άλλη πλευρά αυτού που φοβάσαι να πεις, Κριέ. Είναι κατανοητό γιατί διστάζεις να μιλήσεις, καθώς προσπαθείς να τα κάνεις όλα τόσο σωστά αυτή τη φορά.

Ωστόσο από ένα σημείο και μετά, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι με το να μην πεις τίποτα, κάνεις περισσότερο κακό παρά καλό. Δεν χάνετε τίποτα λέγοντας ότι αγαπάτε κάποιον, ότι θέλετε μια κοινή ζωή ή ακόμα και ότι θέλετε να παντρευτείτε. Χάνετε, όμως, όταν κρατάτε τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας, περιμένοντας κάποια τέλεια στιγμή και καθυστερώντας την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Μπορεί να σκέφτεστε ακόμα ορισμένα θέματα από μια προηγούμενη σχέση ή ένα διαζύγιο. Αν αυτό συμβαίνει, τότε είναι κάτι παραπάνω από κατανοητό γιατί θέλετε να περιμένετε. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να σκεφτείτε για να βρείτε μια μέση λύση.

Το γεγονός ότι μπορεί να μην πέσετε με τα μούτρα σε ένα νέο ειδύλλιο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Και σε αυτή την περίπτωση, αυτή η απελευθέρωση και το να αισθάνεστε καλύτερα για τα θέματα της σχέσης δεν θα συμβεί ποτέ αν δεν κάνετε την αρχή.

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, ο Ήλιος στον Λέοντα θα ευθυγραμμιστεί με τον Άρη στους Διδύμους φέρνοντας μια ευκαιρία να αγκαλιάσετε τα συναισθήματά σας και να είστε πιο ειλικρινείς με το τι θέλετε από τη συγκεκριμένη σχέση στη ζωή σας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τα δώσετε όλα ακόμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να το παίζετε τόσο αδιάφοροι, ειδικά αν ο σύντροφός σας το έχει καταλάβει. Μπορείτε να είστε ξεκάθαροι και ευάλωτοι, ενώ παράλληλα να τιμάτε την φάση ζωής στην οποία βρίσκεστε.

Επιπλέον, σε αυτή την περίπτωση, ο σύντροφός σας αισθάνεται το ίδιο, και δυσκολεύεται εξίσου πολύ να συγκρατηθεί όσο κι εσείς, οπότε δεν πειράζει να τον αφήσετε να μπει στην καρδιά σας και να πάρετε το ρίσκο να αγαπήσετε.

Μοιραζόμενοι τα συναισθήματά σας, ακόμα και τις προθέσεις σας για το μέλλον, θα έχετε αυτή τη νέα αρχή στον έρωτα. Ακόμα κι αν περιμένετε να εξελιχθούν άλλα θέματα, είναι μια αρχή που αξίζει να εκμεταλλευτείτε. Μια τέτοια αγάπη δεν έρχεται κάθε μέρα, γι’ αυτό επιλέξτε να την αγκαλιάσετε και να είστε παρόντες σε αυτή την όμορφη σύνδεση. Είναι όλα όσα σας αξίζουν.


Διαφήμιση - Advertisement