Διαφήμιση - Advertisement
Σοκαριστικό βίντεο από αυτοκίνητο που «πέταξε» και προσγειώθηκε σε κατάστημα σκοτώνοντας 4 άτομα - Gkourou.com Σοκαριστικό βίντεο από αυτοκίνητο που «πέταξε» και προσγειώθηκε σε κατάστημα σκοτώνοντας 4 άτομα

Σοκαριστικό βίντεο από αυτοκίνητο που «πέταξε» και προσγειώθηκε σε κατάστημα σκοτώνοντας 4 άτομα


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Μάρτυρες ενός συγκλονιστικού δυστυχήματος έγιναν κάποιοι περαστικοί στο  Long Island της Νέας Υόρκης που παρακολούθησαν την «τρελή» πορεία ενός αυτοκινήτου το οποίο στην κυριολεξία «πέταξε» στον αέρα προκαλώντας τον θάνατο 4 ατόμων.

Ένα σοκαριστικό νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δυστύχημα δείχνει λεπτομερώς τη στιγμή που ένα SUV χτύπησε σε ένα κομμωτήριο νυχιών στο Long Island , σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους δέκα.

Το βίντεο παρακολούθησης, το οποίο δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του κομμωτηρίου στο Instagram , δείχνει τη σκηνή έξω από το σπα, που ξεκινά μόλις λίγες στιγμές πριν από τη συντριβή. Ένας άνδρας φαίνεται να βγαίνει από μια γειτονική επιχείρηση. Στο βίντεο, με το SUV να «μαρσάρει» προς το σαλόνι περιποίησης καθώς διασχίζει τη Grand Avenue.

Το αυτοκίνητο «τινάχτηκε» στον αέρα και στη συνέχεια προσγειώθηκε στον κεντρικό δρόμο, πέρασε με τεράστια ορμή στο πάρκινγκ και έπεσε με σφοδρότητα στο σαλόνι περιποίησης.

Τα θύματα, ο 50χρονος Meizi Zhang, ο 41χρονος Yan Xu, ο 37χρονος Jiancai Chen, και η 30χρονη αξιωματικός της NYPD που ήταν εκτός υπηρεσίας Emilia Rennhack, σκοτώθηκαν στη συντριβή στο Hawaii Nail and Spa στο Deer Park στις 28 Ιουνίου. Δέκα άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός 12χρονου κοριτσιού και ο οδηγός του SUV, νοσηλεύτηκαν.

Ο αδελφός ενός εκ των θυμάτων, ο Στίβεν Τσεν, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το συγκλονιστικό δυστύχημα, είπε ότι η ζωή για αυτόν και την οικογένειά του δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Όχι μόνο έχασε τον αδελφό του Τζινκάι, συνιδιοκτήτη του καταστήματος, αλλά τραυματίστηκε και η κουνιάδα του, Γουέν Τζουν, η οποία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.


Διαφήμιση - Advertisement