Διαφήμιση - Advertisement
Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα «σημάδι» από το σύμπαν σήμερα - Gkourou.com Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα «σημάδι» από το σύμπαν σήμερα

Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα «σημάδι» από το σύμπαν σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Είναι Παρασκευή, 12 Ιουλίου, και ενώ κάποιοι από εμάς μπορεί να νιώθουμε εξαντλημένοι και έτοιμοι για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, παραμένουμε ανοιχτοί, ζωντανοί και δεκτικοί σε ό,τι μας έρθει.

Σύμφωνα με την αστρολογία, το σύμπαν είναι ιδιαίτερα ενεργειακό και ότι σημάδια και μηνύματα κατευθύνονται προς το μέρος μας. Με τη Σελήνη μας σε τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα, θα δούμε πώς τέσσερα ζώδια  θα αντιληφθούν αυτά τα σημάδια.

Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε αν αυτά τα σημάδια είναι προειδοποιήσεις ή πράσινο φως για να προχωρήσουμε. Ωστόσο, αυτό που θα παρατηρήσουμε είναι ότι πρέπει να ακούσουμε ή να δούμε οτιδήποτε θέλει το σύμπαν να προσέξουμε. Αυτό που θα αντιληφθούμε κατά τη διάρκεια της 12ης Ιουλίου είναι σημαντικό και ισχυρό, και αν είμαστε έξυπνοι, τότε θα μπορούσαμε δυνητικά να αλλάξουμε την πορεία μας με έναν πολύ θετικό και υγιεινό τρόπο.

Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα «σημάδι» από το σύμπαν στις 12 Ιουλίου 2024

  • Δίδυμοι
  • Σκορπιός
  • Αιγόκερως
  • Υδροχόος

Δίδυμοι

Ίσως περίμενες ένα σημάδι από το σύμπαν για να σου πει αν πρέπει να κάνεις μια συγκεκριμένη κίνηση. Κατά τη διάρκεια της σημερινής διέλευσης της Αφροδίτης απέναντι στον Πλούτωνα, θα καταλάβεις ξεκάθαρα ότι πρέπει να κάνεις πίσω και να μην κάνεις αυτό που σκεφτόσουν. Ίσως είναι απλά θέμα χρονισμού και δεν σημαίνει απαραίτητα “αναβολή για πάντα”, αλλά το να συγκρατηθείς τώρα είναι σίγουρα μέρος του σχεδίου.

Ωστόσο, αν αυτό το σημάδι από το σύμπαν σε χτυπήσει, θα το αναγνωρίσεις ως ένα πραγματικό σημάδι, που σημαίνει πραγματική αλήθεια, και θα το λάβεις υπόψη. Το ζήτησες, Δίδυμε, και έτσι θα αναλάβεις την ευθύνη για τα αποτελέσματα. Ήθελες την αλήθεια, και τώρα την ξέρεις, οπότε τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσένα.

Το σύμπαν σου λέει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτό, όποιο κι αν είναι. Αυτό σου ακούγεται καλό, και κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης απέναντι στον Πλούτωνα στις 12 Ιουλίου, θα βγάζει επίσης νόημα. Ενώ δεν έχεις την οριστική σου απάντηση, καταλαβαίνεις το νόημα ότι δεν θα συμβεί την Παρασκευή, οπότε δεν πειράζει να κάνεις πίσω και να περιμένεις λίγο ακόμα.

Σκορπιός

Αν αναρωτιόσουν μήπως το σύμπαν σε ακούει, μπορείς να χαλαρώσεις γιατί την Παρασκευή, 12 Ιουλίου, θα λάβεις ένα σημάδι που θα σου πει ότι όχι μόνο σε “ακούν”, αλλά πρόκειται να βρεις την απάντηση σε μια ερώτηση που σε απασχολεί εδώ και καιρό.

Αυτή η ημέρα προσφέρει την όψη Σελήνης τριγώνου Δία, μια διέλευση γνωστή για τις ιδιότητες αποκατάστασης. Στην περίπτωσή σου, Σκορπιέ, αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία που αναζητούσες πρόκειται τώρα να ξεκινήσει ουσιαστικά. Θα διαβάσεις κάτι σήμερα που θα αλλάξει την οπτική σου γωνία, και ιδού! Εκείνο είναι το σημάδι σου.

Μερικές φορές, αυτό αρκεί, μια απλή αλλαγή στην οπτική γωνία, και για σένα, είναι αυτό ακριβώς που σε οδηγεί από μια κατάσταση σύγχυσης σε μια κατάσταση διαύγειας και όρασης. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις χωρίς περιπλοκή και νιώθεις καλά για αυτό που μόλις σου έδειξε το σύμπαν. Όλα αυτά είναι θετικά.

Αιγόκερως

Αν ζητήσεις ένα σημάδι, θα λάβεις ένα σημάδι, Αιγόκερε. Στις 12 Ιουλίου, με τη βοήθεια της όψης Σελήνης τριγώνου Πλούτωνα, θα διαπιστώσεις ότι είναι ώρα να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή. Δεν ήσουν σίγουρος αν βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο, αλλά ένιωθες ότι κάτι δεν πάει καλά. Την Παρασκευή, θα λάβεις ένα σημάδι ότι είναι εντάξει να προχωρήσεις και να αλλάξεις τα πράγματα.

Αυτό θα μπορούσε πολύ καλά να έχει σχέση με τη σχέση σου, και ενώ αυτό μπορεί να νιώθει επικίνδυνο και τρομακτικό, έχεις αυτήν την πολύ θετική διέλευση, τη Σελήνη τριγώνου Πλούτωνα, για να σε καθοδηγήσει. Αυτό που μπορεί να χρειαστεί εδώ είναι μια απλή συζήτηση μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου προσώπου. Ούτε περισσότερα, ούτε λιγότερα.

Θέλεις τα πράγματα να πάνε καλά και έψαχνες ένα σημάδι που θα σου δώσει ελπίδα. Στις 12 Ιουλίου, αυτό που θα λάβεις είναι ελπίδα, αλλά όχι μόνο αυτό. Οι σύντροφοί σου θα ανταποκριθούν στο ενδιαφέρον και την περιέργειά σου, καθώς και αυτοί ελπίζουν στο ίδιο θετικό αποτέλεσμα με εσένα. Αυτή είναι μια καλή μέρα, Αιγόκερε, και το σύμπαν συμμερίζεται αυτό το συναίσθημα.

Υδροχόος

Πάντα ψάχνεις για σημάδια από το σύμπαν για να επιβεβαιώσεις αυτό που ήδη ξέρεις ότι είναι αλήθεια, και το ενδιαφέρον μαζί σου, Υδροχόε, είναι ότι πάντα τα βρίσκεις. Έχεις μια φανταστικά δημιουργική σκέψη, και επειδή δεν θέλεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, ζητάς σημάδια για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, μήπως και κάνεις λάθος σε κάτι.

Το σύμπαν ανταποκρίνεται στην επιθυμία σου να μάθεις. Στις 12 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σελήνης τριγώνου Πλούτωνα, θα δεις ότι αν προσαρμόσεις την οπτική σου γωνία, μπορείς πράγματι να έχεις αυτό που ονειρεύεσαι. Πρέπει να κάνεις κάποιες προσαρμογές, και αυτό μπορεί να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για σένα, Υδροχόε.

Με άλλα λόγια, η όψη Σελήνης τριγώνου Πλούτωνα σου δείχνει ότι μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις, αλλά ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς σε διανοητικό-συναισθηματικό επίπεδο για να το προσελκύσεις πραγματικά στη ζωή σου. Είναι όλα θετικά γιατί, άλλωστε, γι’ αυτό ζήτησες ένα σημάδι. Αν σου έδωσε κάποιο, είχες την πλήρη πρόθεση να το τιμήσεις. Λαμβάνεις το σημάδι που χρειάζεσαι και το τιμάς, όπως υποσχέθηκες.


Διαφήμιση - Advertisement