Διαφήμιση - Advertisement
Τα 4 ζώδια που πρέπει να είναι προσεκτικά μέχρι και τον Σεπτέμβριο - Gkourou.com Τα 4 ζώδια που πρέπει να είναι προσεκτικά μέχρι και τον Σεπτέμβριο

Τα 4 ζώδια που πρέπει να είναι προσεκτικά μέχρι και τον Σεπτέμβριο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Από τις 20 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της επιθετικότητας και της ορμής, θα βρίσκεται στο κοινωνικό ζώδιο των Διδύμων.

Ο Άρης είναι ένας πλανήτης που βρίσκεται πάντα σε κίνηση, και όταν βρίσκεται σε ένα ζώδιο του αέρα όπως οι Δίδυμοι, το μυαλό μας και τα λόγια μας μπορεί να κινηθούν πιο γρήγορα απ’ ό,τι θα θέλαμε. Από τη θετική πλευρά, αυτό εισάγει πολλές νέες ιδέες και διεγείρει τη συζήτηση. Η αρνητική πλευρά είναι ότι μπορεί να γίνουμε πιο σκληροί με τα λόγια μας και να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Αν και όλα τα ζώδια θα βιώσουν τις επιπτώσεις του Άρη στους Διδύμους, μερικά ζώδια μπορεί να διαπιστώσουν ότι σκέφτονται υπερβολικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Παρακάτω θα διαβάστε ποια είναι τα 4 ζώδια που κινδυνεύουν από υπερβολικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Άρη στους Διδύμους.

Κριός

Έχεις χάσει κάπως την μπάλα, Κριέ! Με τον Άρη να βρίσκεται στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας και της τοπικής κοινότητας, πιθανότατα θα νιώσετε πιο εμπνευσμένοι και πλημμυρισμένοι από νέες ιδέες και προοπτικές, πράγμα συναρπαστικό.

Ωστόσο, με τόσες πολλές σκέψεις και έννοιες, μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να σκέφτεστε υπερβολικά. Θα αισθάνεστε πιο εύγλωττοι από ό,τι συνήθως, αλλά μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, ειδικά αν οι άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται στις νέες ιδέες σας με τον τρόπο που θα θέλατε.

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να μην βασίζεστε στην αντίληψη των άλλων, ειδικά αν είστε σίγουροι για αυτό για το οποίο μιλάτε. Ηρεμήστε και θυμηθείτε ότι οι άλλοι δεν σας σκέφτονται τόσο πολύ όσο εσείς.

Αιγόκερως

Έχετε πολλά στο μυαλό σας, αλλά τι είναι καινούργιο, Αιγόκερε; Καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο Οίκο σας, των συνηθειών, της ρουτίνας και της ευεξίας, προετοιμαστείτε για την αλλαγή των πραγμάτων. Έργα και εργασίες μπορεί να εμφανιστούν πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Σχόλια από συναδέλφους μπορεί να σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τη δουλειά που κάνετε.

Μπορεί επίσης να προσπαθήσετε να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε για να αποδείξετε ότι μπορείτε να χειριστείτε τα πράγματα. Αυτό θα σας κάνει, όμως, να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Αν και θα πρέπει να εργαστείτε για να μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας, να θυμάστε ότι έχετε μεγάλη εργασιακή ηθική και ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε σε άλλους τον χειρισμό σημαντικών έργων.

Αντί να γίνεστε σαρκαστικοί ή να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλά το κεφάλι σας και να επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορείτε να ελέγξετε αντί σε αυτά που δεν μπορείτε.

Καρκίνος

Τα πράγματα μπορεί να είναι πιο προσωπικά αυτές τις μέρες, Καρκίνε. Καθώς ο Άρης κινείται στον δωδέκατο οίκο σας, της απομόνωσης και του υποσυνείδητου, μπορεί να σας ξαναεπισκεφτούν παρελθοντικές ενέργειες ή βαρίδια που δεν είχαν έρθει στην επιφάνεια.

Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αναλάβετε την ευθύνη (όπου χρειάζεται) και να θέσετε όρια. Ωστόσο, μπορεί επίσης να στείλει το μυαλό σας σε υπερδιέγερση καθώς αναλογίζεστε γιατί συνέβησαν τα πράγματα και τι θα μπορούσατε να είχατε αλλάξει.

Μπορεί επίσης να θεωρείτε πιο δύσκολο να πάρετε αποφάσεις, καθώς μπορείτε να δείτε και τις δύο πλευρές σε όλα. Παρόλο που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό, επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορείτε να κάνετε στο παρόν και στο μέλλον αντί για όλα τα πράγματα που θα κάνατε διαφορετικά. Η επίσκεψη στο παρελθόν είναι μερικές φορές απαραίτητη, αλλά δεν μπορείτε να ζείτε εκεί για πάντα.

Σκορπιός

Σκέφτεσαι υπερβολικά ποιον μπορείς να εμπιστευτείς αυτή τη στιγμή, Σκορπιέ. Καθώς ο Άρης διέρχεται από τον όγδοο Οίκο της οικειότητας και των κοινών πόρων σας, μπορεί να αισθάνεστε πρόθυμοι να συνδεθείτε ή να βουτήξετε βαθιά σε θέματα που συνήθως δεν συζητάτε ανοιχτά. Ωστόσο, παλεύετε επίσης μεταξύ του εγωισμού σας και της επιθυμίας σας να εμπιστευτείτε τις απόψεις ή τις προσφορές υποστήριξης των άλλων. Θέλετε να τα χειριστείτε όλα μόνοι σας και δεν εμπιστεύεστε τους άλλους να σας βοηθήσουν ειδικά σε ευαίσθητα θέματα.

Καλό θα ήταν να θυμάστε ότι δεν πρέπει να τα κουβαλάμε όλα μόνοι μας και ότι μερικές φορές πρέπει να εμπιστευόμαστε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ξανά και ξανά ότι θέλουν να είναι δίπλα μας. Αντί να αμφισβητείτε την πρόθεση πίσω από κάθε σας κίνηση, κάντε ένα βήμα πίσω και πάρτε μία ανάσα. Αφήστε τους ανθρώπους που αγαπάτε να σας βοηθήσουν, ειδικά όταν το χρειάζεστε.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement