Διαφήμιση - Advertisement
Το Σύμπαν «ταρακουνά» 4 ζώδια σήμερα – «Στέλνει ένα μήνυμα αφύπνισης» - Gkourou.com Το Σύμπαν «ταρακουνά» 4 ζώδια σήμερα – «Στέλνει ένα μήνυμα αφύπνισης»

Το Σύμπαν «ταρακουνά» 4 ζώδια σήμερα – «Στέλνει ένα μήνυμα αφύπνισης»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η 27η Ιουλίου 2024 μας δείχνει ότι μπορούμε να τρέξουμε και να κρυφτούμε, αλλά όταν το σύμπαν θέλει να μας μεταφέρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα, θα το ακούσουμε είτε το θέλουμε είτε όχι. Σύμφωνα με την αστρολογία, έχουμε μια ιδιαίτερα ‘επικοινωνιακή’ διέλευση, δηλαδή τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, να διαχειριστούμε.

Τέσσερα ζώδια θα επηρεαστούν από αυτό, θέλουν δεν θέλουν. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτό το μήνυμα που στέλνει το Σύμπαν ως αφύπνιση, κάτι που μας ταρακουνάει, μας κάνει να σκεφτόμαστε 2 και 3 φορές κάτι.

Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και να ακούμε ό,τι φτάνει σε εμάς με τη μορφή κάποιου είδους σημαδιού σήμερα. Όταν το σύμπαν θέλει να μάθουμε κάτι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Τέσσερα ζώδια θα λάβουν σίγουρα μήνυμα από το Σύμπαν στις 27 Ιουλίου 2024

  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Παρθένος
  • Υδροχόος

Ταύρος

Τις τελευταίες μέρες έχεις καταπιαστεί με ένα συγκεκριμένο πράγμα. Αν και δεν σκοπεύεις να τα παρατήσεις σύντομα, μπορεί να διαπιστώσεις το Σάββατο 27 Ιουλίου ότι κάτι είτε σε εμποδίζει, είτε λειτουργεί ως ένα είδος αφύπνισης σχετικά με αυτό το “κάτι”.

Ξέρεις ότι αυτό που κάνεις δεν είναι το καλύτερο, αν και αισθάνεσαι αποφασισμένος να το συνεχίσεις. Αν και δεν είσαι εδώ για να ανταποκριθείς στις προσδοκίες κανενός, φαίνεται ότι το σύμπαν θέλει να σταματήσεις για μια στιγμή και να λάβεις υπόψη τις επιπτώσεις των πράξεών σου.

Μπορεί να τρέχεις σαν τρελός και να το απολαμβάνεις, αλλά υπάρχει κάτι εκεί έξω που χρειάζεται την προσοχή σου. Ο Ερμής ξέρει πώς να μεταφέρει ένα μήνυμα. Θα το καταλάβεις και θα αλλάξεις κάτι που πρέπει να αλλάξει.

Δίδυμος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης σε τρίγωνο με τον Ερμή το Σάββατο 27 Ιουλίου, θα συνειδητοποιήσεις πολύ ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να ακούσεις τι σου λέει το σώμα σου. Αυτή είναι σίγουρα μία αφύπνιση που έρχεται. Το έχεις παρακάνει τις τελευταίες μέρες και είναι ώρα να βάλεις τα όρια σου.

Μπορεί να νιώσεις σαν να προσπαθεί το σύμπαν να τραβήξει την προσοχή σου μέσω της αντίδρασης του σώματός σου σε αυτό που το ταΐζεις. Αυτή η “τροφή” δεν αφορά μόνο το φαγητό, αλλά και αυτά που διαβάζεις, ακούς και συμμετέχεις. Υπάρχει κάτι που έχει γίνει υπερβολικό και θα πρέπει να αποσυρθείς άμεσα.

Αυτή είναι μια άμεση εντολή από το σύμπαν και θα την δεις ως τέτοια κατά τη διάρκεια της συνόδου της Σελήνης με τον Ερμή. Το καταλαβαίνεις και δεν θα  πιέσεις καταστάσεις. Δέχεσαι μια υπόδειξη και είναι προφανές. Είναι καιρός να κάνεις μια υγιεινή αλλαγή και είσαι έτοιμος γι ‘αυτό, Δίδυμε.

Παρθένος

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή σε κάνει να δεις κάτι που δεν είχες δει εδώ και πολύ καιρό: την απόσταση. Αυτό που βλέπεις σήμερα έχει να κάνει με μια ματιά προς το παρελθόν σου. Αυτό το Σάββατο, αυτή η ματιά θα σε κάνει να ξανακοιτάξεις κάτι που πίστευες ότι είχε πάει στραβά πολύ καιρό πριν.

Αυτό που θα ανακαλύψεις σήμερα είναι ότι είχε κάποιον σκοπό αυτό το «λάθος» πράγμα του παρελθόντος. Αυτό που το σύμπαν θέλει να σου πει αυτή τη στιγμή είναι ότι πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, με τον τρόπο του «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο». Αυτό σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου κάτι, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις.

Επειδή το σύμπαν επικοινωνεί μέσω της διέλευσης της Σελήνης σε τρίγωνο με τον Ερμή, θα δεις ότι όλα τελειώνουν καλά, όποια κι αν είναι η οπτική σου γωνία. Αυτή η μέρα σε κάνει να καταλάβεις κάτι που κάποτε σε μπέρδευε. Το να ξέρεις ότι τελείωσε και πέρασε και αυτό σου δίνει ανακούφιση και σε αφήνει να εμπιστευτείς περαιτέρω τα μηνύματα που λαμβάνεις από το σύμπαν.

Υδροχόος

Το σύμπαν έχει ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα για σένα, Υδροχόε, και μπορεί να είναι ένα μήνυμα που δεν είσαι έτοιμος να ακούσεις. Μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σου που δεν σε αγαπούν ειλικρινά, που θέλουν κάτι άλλο από σένα, και η αγάπη δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Αυτός ο φόβος σου έχει επιδεινωθεί με τα χρόνια. Τώρα, λειτουργεί σαν ένας πλήρης μηχανισμός άμυνας που σε κάνει να απορρίπτεις φίλους και αγαπημένα πρόσωπα όταν μιλάμε για χρήματα. Ναι, σωστά κατάλαβες. Έχεις δημιουργήσει μια εικόνα του εαυτού σου ως κάποιου λιγότερο γενναιόδωρου και αυτό το φάντασμα τώρα σε στοιχειώνει.

Το σύμπαν σου λέει να ηρεμήσεις. Κανείς δεν είναι εδώ για να σε κλέψει. Κανείς δεν θέλει να σου στερήσει χρήματα. Σε αγαπούν για αυτό που είσαι και οι φίλοι σου θέλουν τη φιλία σου, όχι τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης σε τρίγωνο με τον Ερμή στις 27 Ιουλίου, θα δεις ότι δεν υπάρχει λόγος να κρατάς τόσο σφιχτά κλειστό το πορτοφόλι σου.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement