Διαφήμιση - Advertisement
Το λάθος που «έκαψε» τον 44χρονο που συνελήφθη για την δολοφονία του τοπογράφου - Gkourou.com Το λάθος που «έκαψε» τον 44χρονο που συνελήφθη για την δολοφονία του τοπογράφου

Το λάθος που «έκαψε» τον 44χρονο που συνελήφθη για την δολοφονία του τοπογράφου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη έξω από την τεχνική εταιρεία στην οποία ήταν συνέταιρος στο Ψυχικό. Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη, κατόπιν σχετικού εντάλματος, του 44χρονου υπόπτου που προσήχθη για την εκτέλεση. Ο 44χρονος θεωρείται γνώριμος στις αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε υπόθεση απαγωγής.

Οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν – με βάση τα στοιχεία που τους διαβίβασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής – ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 44χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία και το πρωί της Κυριακής (7/7) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια σε ανακριτή, από τον οποίο πιθανώς θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Ο 44χρονος αρνείται κάθε ανάμιξη στην δολοφονία του τοπογράφου, ωστόσο υπάρχουν πολλά στοιχεία σε βάρος του σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Τα στελέχη της Ασφάλειας εκμεταλλεύτηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, ένα συγκεκριμένο λάθος που έκανε ο 44χρονος.

Το λάθος που «έκαψε» τον 44χρονο

Οι άνδρες των Ανθρωποκτονιών, εξετάζοντας δεκάδες βίντεο, είδαν ότι μετά την δολοφονία ο εκτελεστής, νομίζοντας πιθανώς ότι πλέον βρίσκεται μακριά από το σημείο της δολοφονίας, κατέληξε σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας, που ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, στο Μαρούσι, άφησε εκεί το σκούτερ, πήρε την δική του μοτοσικλέτα, και επέστρεψε στο σπίτι του, στο Νέο Ψυχικό, το οποίο όπως αποκαλύπτεται είναι πολύ κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 54χρονος. Επίσης είδαν ότι έκανε το ίδιο και για δύο ημέρες πριν από την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, oι αστυνομικοί κατά την διάρκεια των παρακολουθήσεων, διαπίστωσαν ότι ο 44χρονος ύποπτος προετοιμαζόταν να φύγει από την Αθήνα και φοβούμενοι ότι μπορεί να χαθούν τα ίχνη του προχώρησαν στην προσαγωγή του. Oι άνδρες της ΕΛΑΣ, ανακάλυψαν ότι ο 44χρονος είχε νοικιάσει από εταιρεία ενοικιάσεων ένα λευκό βαν και εικάζουν ότι με αυτό θα μετέφερε το σκούτερ που χρησιμοποίησε στην δολοφονία, προκειμένου να το κάψει και να το εξαφανίσει.

Ο 44χρονος ύποπτος εντοπίστηκε μαζί με το βαν, χωρίς ωστόσο να βρεθεί το σκούτερ. Πίσω από το λευκό όχημα ακολουθούσε η σύντροφος του 44χρονου με το δικό της αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκε μία βαλίτσα με προσωπικά αντικείμενα του υπόπτου.

Προφανώς ο 44χρονος πρόλαβε να απομακρύνει από το υπόγειο γκαράζ στο Μαρούσι το σκούτερ που χρησιμοποίησε για να φύγει από το σημείο της εκτέλεσης του 54χρονο στο Ψυχικό, καθώς και τα δυο πιστόλια 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία.

Σε έρευνες που έγιναν τόσο στο σπίτι του 44χρονου στο Ψυχικό, όσο και στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του στο Μαρούσι, κατασχέθηκαν ρουχισμός (γάντια, ζώνη), κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, συσκευή GPS και άλλα αντικείμενα που εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για γενετικό υλικό, δακτυλικά αποτυπώματα, ίχνη πυρίτιδας.


Διαφήμιση - Advertisement