Διαφήμιση - Advertisement
Καιρός: Νέα θερμή εισβολή από αύριο με 40άρια – Ποιες περιοχές θα… μπουν στον φούρνο - Gkourou.com Καιρός: Νέα θερμή εισβολή από αύριο με 40άρια – Ποιες περιοχές θα… μπουν στον φούρνο

Καιρός: Νέα θερμή εισβολή από αύριο με 40άρια – Ποιες περιοχές θα… μπουν στον φούρνο


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

 

Στον «φούρνο» αναμένεται να ξαναμπεί η χώρα, αφού από αύριο, Δευτέρα (29/07), θα σημειωθεί νέα άνοδος του υδραργύρου με πολλά 40άρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, ο υδράργυρος θα «σκαρφαλώσει» 5 βαθμούς παραπάνω από τα κανονικά – για την εποχή – επίπεδα. Ο ίδιος, προχώρησε σε ανάρτηση και μέσα από χάρτες και γραφήματα παρουσίασε τις καιρικές συνθήκες για τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Παρά την πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας στην Αθήνα ο υδράργυρος σε γενικές γραμμές τις επόμενες μέρες διατηρείται σε επίπεδα κατά 5 περίπου βαθμούς Κελσίου πάνω από τα κανονικά για την εποχή (Χάρτης 1)

Γενικότερα όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλη τη Βαλκανική διατηρούνται οι θερμοκρασίες τουλάχιστον κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου πάνω από τα κανονικά επίπεδα (Χάρτες 2 & 3 ) με μέσες μέγιστες τιμές περί τους 38 °C (Χάρτης 4)»


Διαφήμιση - Advertisement