Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που θα δουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα σήμερα - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που θα δουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα σήμερα

Τα 3 ζώδια που θα δουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 

Η Δευτέρα 22 Ιουλίου μας φέρνει μια δύσκολη κατάσταση στην οποία οι επιθυμίες μας γίνονται πραγματικότητα. Η αστρολογία μας λέει ότι η κυρίαρχη διέλευση της ημέρας είναι η Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη.

Ναι, οι ευχές μπορούν να πραγματοποιηθούν για 3 ζώδια τώρα. Θα πρέπει, όμως, να θυμούνται ότι χρειάζεται να προσέχουν τι εύχονται γιατί τελικά μπορεί να το δουν να γίνεται πραγματικότητα.

Αυτό σίγουρα είναι δύσκολο. Σπάνια ξέρουμε τι πραγματικά θέλουμε. Επειδή εμπλέκεται η Αφροδίτη, το πιθανότερο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια ερωτική κατάσταση. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι ερωτικές μας επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα, προς μεγάλη μας φοβερή έκπληξη.

Εκπέμπουμε ισχυρές δονήσεις στο σύμπαν, ειδικά όταν ερωτευόμαστε. Σπάνια λαμβάνουμε υπόψη μας όλα τα πράγματα που συνοδεύουν την εκδήλωση ενός τέτοιου έρωτα, καθώς στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε το πρόσωπο που μόλις ερωτευτήκαμε. Έτσι, το μόνο που μπορούμε να πούμε για αυτή τη Δευτέρα είναι «καλή τύχη» και να ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Τα 3 ζώδια που θα δουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα σήμερα:

  • Κριός
  • Παρθένος
  • Υδροχόος

Κριός

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε σίγουροι αν αυτή η επιθυμία σας είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Είστε παρορμητικός άνθρωπος. Έτσι, όταν επενδύετε την ενέργειά σας στο να ευχηθείτε να γίνει κάτι, αυτό συνήθως συμβαίνει. Όταν αυτή η πρόθεση υποστηρίζεται από μια διέλευση, όπως της Σελήνης απέναντι από την Αφροδίτη, είναι πολύ εύκολο η ευχή να γίνει πραγματικότητα.

Σήμερα, λοιπόν, θα δείτε μια ευχή να πραγματοποιείται και θα ενθουσιαστείτε με την ιδέα ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό, ότι έχετε κατά κάποιο τρόπο αυτή τη μαγική ικανότητα να δημιουργείτε κάτι από το τίποτα. Τώρα, επειδή εξακολουθείς να εργάζεσαι με τη Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη, μπορεί να αναρωτηθείς αν αυτή η ευχή που πραγματοποιείται είναι ειλικρινά αυτό που θέλεις.

Έτσι αισθάνεστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο και μπερδεμένοι με την ιδέα ότι αυτό που θέλατε είναι τώρα δικό σας. Δεν είστε και τόσο ενθουσιασμένοι πλέον με αυτή την επιθυμία. Εδώ είναι που πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη γι’ αυτή τη μαγεία που συμβαίνει στην ζωή σου Κριέ.

Παρθένος

Τώρα που είστε σε καλό δρόμο για να δείτε την επιθυμία σας να γίνεται πραγματικότητα, μπορεί να έχετε μια-δυο στιγμές αμφιβολίας κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης απέναντι από την Αφροδίτη. Αυτή η διέλευση είναι εδώ για να δημιουργήσει αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Δεν πειράζει, έχετε δικαίωμα να είστε σκεπτικοί και η σημερινή μέρα θα φέρει αρκετές σκέψεις.

Είναι 22 Ιουλίου και επιτέλους έχετε λάβει αυτό για το οποίο προσεύχεστε. Τώρα που ήρθε, ίσως αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι για το δεύτερο μέρος. Αν αυτό σχετίζεται με τον έρωτα (είναι κάτι παραπάνω από πιθανό) τότε θέλετε και οι δύο καρδιές που εμπλέκονται να είναι ευτυχισμένες. Ίσως αυτή να είναι η επόμενη ευχή σας: Να διατηρήσετε αυτές τις καρδιές ευτυχισμένες.

Όταν πέσατε με τα μούτρα σε αυτή την ευχή, δεν τη σκεφτήκατε καλά. Αυτό συμβαίνει σε όλους αφού κανείς μας δεν σκέφτεται πραγματικά τίποτα διεξοδικά όταν πρόκειται για την αγάπη και τον έρωτα. Τώρα, έχετε κολλήσει με το άτομο με το οποίο θέλατε να κολλήσετε. Είναι καλό αυτό; Θα μπορούσε Παρθένε αλλά θα χρειαστεί να διατηρήσετε την σχέση.

Υδροχόος

Λοιπόν, πήρες αυτό που ευχήθηκες, Υδροχόε, και το ερώτημα που πλανάται στον αέρα είναι: Είσαι ευτυχισμένος τώρα; Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης απέναντι από την Αφροδίτη, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το πρόσωπο που ευχήθηκες να μπει στη ζωή σου ως εραστής. Τώρα που είναι εδώ για εσάς, μπορεί να αναρωτιέστε αν αυτό είναι που θέλατε.

Αυτή είναι η φύση μίας πλανητικής αντίθεσης. Φέρνει στην επιφάνεια την ιδέα των αντιθέτων, πράγμα που σημαίνει ότι όταν ευχόμαστε να μας συμβούν πράγματα, μπορεί τελικά να δούμε το αντίθετο από αυτό που ευχηθήκαμε. Θα το αντιμετωπίσετε αυτό σήμερα.

Δεν είναι κάτι τρομερό. Ωστόσο αυτό μπορεί απλώς να σημαίνει ότι πρέπει τώρα να κάνετε κάποιες νοητικές προσαρμογές για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας. Ναι, εσείς βάλατε αυτή την επιθυμία σε τροχιά να πραγματοποιηθεί. Πλέον είναι στο χέρι σας να δουλέψετε με την ενέργεια που έχετε στα χέρια σας και να μετατρέψετε αυτό που έχετε σε κάτι καταπληκτικό. Μπορείτε να το κάνετε; Ναι, μπορείτε.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement