Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που απελευθερώνονται από το παρελθόν τους σήμερα – «Κάτι ξαφνικό αλλάζει τα πάντα» - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που απελευθερώνονται από το παρελθόν τους σήμερα – «Κάτι ξαφνικό αλλάζει τα πάντα»

Τα 3 ζώδια που απελευθερώνονται από το παρελθόν τους σήμερα – «Κάτι ξαφνικό αλλάζει τα πάντα»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στις 17 Ιουλίου 2024, τρία ζώδια θα απελευθερωθούν από το παρελθόν. Για να το πετύχουν, πιθανότατα σχετίζεται με αυτό που συμβαίνει στο παρόν. Σήμερα, η Σελήνη βρίσκεται σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι εδώ και τώρα που μας επιτρέπει να απελευθερωθούμε από κάτι που δεν μας φαίνεται πια σημαντικό.

Η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Αφροδίτης φέρνει χαρά και αισιοδοξία σε τρία ζώδια. Σαν κύμα που ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά, η επιρροή αυτής της διέλευσης οδηγεί σε μια μέρα γεμάτη με θετικά συναισθήματα και ευκαιρίες. Ναι, δώσαμε υπερβολική έμφαση στο παρελθόν και ίσως του δώσαμε και πάρα πολλή σημασία. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κατηγορούμε το παρελθόν για όσα έχουμε σήμερα, και αυτή την Τετάρτη είναι η μέρα που θα αποδεχτούμε αυτή την ιδέα.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη υποδηλώνει επίσης ότι αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν χάριν της αγάπης. Τρία ζώδια μπορεί να ανακαλύψουν ότι μια παλιά σχέση ήταν αυτή που μας κρατούσε πίσω. Τώρα που υπάρχει κάποιος νέος άνθρωπος στη ζωή μας ή ένα νέο επίκεντρο, δεν νιώθουμε πια να χρησιμοποιούμε το παρελθόν ως δεκανίκι. Το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης φέρνει στην επιφάνεια την αποφασιστικότητα και το θάρρος μας, και δεν κοιτάμε πίσω – όχι αυτή τη φορά!

Τα 3 ζώδια που απελευθερώνονται από το παρελθόν τους σήμερα

  • Ταύρος
  • Παρθένος
  • Υδροχόος

Ταύρος

Στις 17 Ιουλίου, δεν είναι το μακρινό παρελθόν που θα αποτινάξετε από πάνω σας, αλλά το πρόσφατο. Νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε τη ζωή σας και να απολαύσετε το παρόν. Ίσως μπλέξατε σε μια σχέση που δεν λειτούργησε τελικά, και πλέον δεν είστε σίγουροι για το πόσο θέλετε να διατηρήσετε τα προσχήματα.

Αυτή η μέρα σας φέρνει την ιδέα ότι δεν χρωστάτε άλλο χρόνο σε αυτό το άτομο, ή στην ιδέα του ατόμου που πλέον καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο χώρο στη ζωή σας. Περάσατε χρόνο μαζί τους, και ό,τι μπορούσατε να αποκομίσετε από τη σχέση αυτή έχει εξαντληθεί. Τώρα αρχίζετε να το βλέπετε σαν κάτι θετικό.

Το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης λειτουργεί σαν πράσινο φως που σας επιτρέπει να προχωρήσετε. Το χρειάζεστε κι εσείς αυτό, και στην πραγματικότητα περιμένατε το “σωστό” σημάδι για να επιβεβαιώσει ότι το να απελευθερωθείτε είναι απολύτως λογικό και σωστό. Θα αφήσετε αυτό το άτομο πίσω σας την Τετάρτη, και θα σας φανεί φυσικό και σωστό.

Παρθένος

Παρθένε, η ιδέα να απελευθερωθείς από το παρελθόν είναι μάλλον το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόσουν. Νιώθεις ότι είσαι αυτό που είσαι σήμερα επειδή το παρελθόν σε διαμόρφωσε. Παρόλα αυτά, δεν είσαι και τόσο αφοσιωμένος στις παλιές συνήθειες, και νιώθεις σαν να είσαι προσκολλημένος σε αυτές απλώς από τη δύναμη της συνήθειας.

Στις 17 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σελήνης τρίγωνο Αφροδίτης, κάτι θα σου έρθει ξαφνικά στο μυαλό. Ίσως να συνειδητοποιήσεις ότι τελικά δεν είσαι και τόσο δεμένη με τους παλιούς τρόπους. Ίσως να αξίζει τον κόπο να ζήσεις στο παρόν και απλά να “απελευθερωθείς” από το παρελθόν, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν σου προσφέρει και πολλά.

Η αλήθεια είναι ότι κάτι καινούργιο στη ζωή σου αποσπά την προσοχή σου από το παρελθόν. Νιώθεις πολύ πιο χαρούμενος όταν επικεντρώνεσαι στο τώρα παρά στο τότε. Αυτό είναι σημαντικό για σένα, Παρθένε, γιατί είναι κάτι τελείως καινούργιο. Μήπως όμως αυτό το καινούργιο είναι ένας νέος έρωτας που αξίζει να σε αποσπάσει;

Υδροχόος

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της ευνοϊκής όψης Σελήνης-Αφροδίτης, θα νιώσετε έντονα ότι χρειάζεται να κάνετε κάτι σημαντικό. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και όλα όσα συνδέονται μαζί του. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να ξεχάσετε τις αναμνήσεις σας, αλλά κάτι συμβαίνει αυτή την ημέρα που σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε πια να ζείτε στο παρελθόν. Το εκπληκτικό αυτής της αποκάλυψης είναι ότι μπορείτε να δείτε πόσο πεισματάρηδες ήσασταν και πώς αναγκάσατε τον εαυτό σας να μείνετε στάσιμοι. Το βλέπετε πια πολύ καθαρά χάρη στο τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης. Αυτή η όψη καθαρίζει την όρασή σας και σας δείχνει τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

Αυτό που σας φέρνει κυρίως αυτή η μέρα είναι η γνώση ότι “εκεί πίσω” δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο η παιδική σας ηλικία και μακρινά γεγονότα του παρελθόντος. Η 17η Ιουλίου θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στα σπουδαία πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας τώρα, και η αγάπη και ο ρομαντισμός αποτελούν μέρος αυτού του παζλ, Υδροχόε.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement