Διαφήμιση - Advertisement
Για 3 ζώδια τελειώνουν τα βάσανα - Gkourou.com Για 3 ζώδια τελειώνουν τα βάσανα

Για 3 ζώδια τελειώνουν τα βάσανα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η σημερινή μέρα μας υπενθυμίζει ότι κάναμε πάρα πολύ δρόμο για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Η αστρολογία δείχνει ότι τα βάσανα τελειώνουν για 3 ζώδια που επέμειναν και άντεξαν στις δυσκολίες.

Το τέλος των δυσκολιών προκαλείται από την σύνοδο Σελήνης – Κρόνου, η οποία μας δείχνει ότι όλα τα πράγματα φτάνουν στο τέλος τους, αργά ή γρήγορα, συμπεριλαμβανομένου και του πόνου μας.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο είναι η διέλευση που μας οδηγεί σε υψηλότερα πνευματικά επίπεδα. Μπορούμε είτε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ενέργεια της διέλευσης είτε να την αφήσουμε στην άκρη.

Ο Κρόνος μας δίνει να καταλάβουμε ότι οι δυσκολίες έχουν πάρει αρκετό χώρο στην ζωή μας. Επιθυμούμε να παραμείνουμε στο σημείο που είμαστε σήμερα ή θα κάνουμε το βήμα μπροστά. Είναι θέμα επιλογής.

Η επιλογή που θα κάνουμε θα ορίσει και αν θα αφήσουμε πίσω μας τις δυσκολίες. Τρία ζώδια έχουν ξεπεράσει αρκετά εμπόδια και είναι έτοιμα να κάνουν περισσότερα για τον εαυτό τους.

Θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν περισσότερα να κάνουν από το να κάθονται και να μελαγχολούν για τις δύσκολες στιγμές. Ήρθε η ώρα να σηκωθούν και να ζήσουν την ζωή τους με ευτυχία και υγεία.
εητούμε, να βγούμε έξω και να ζήσουμε τη ζωή μας ως ευτυχισμένοι, υγιείς άνθρωποι. Καιρός ήταν!

Για 3 ζώδια τελειώνουν τα βάσανα – Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες

  • Κριός
  • Δίδυμοι
  • Ιχθύες

Κριός

Οτιδήποτε κι αν βάλουμε στο μυαλό μας, μας πιάνει χώρο. Αν επικεντρωθούμε στις δυσκολίες μας, τότε θα δυσκολευόμαστε. Αν στρέψουμε την προσοχή μας στη θεραπεία, τότε θεραπευόμαστε. Το σύμπαν είναι αρκετά ειλικρινές για το πώς προωθεί τις επιθυμίες μας. Στις 24 Ιουλίου, εσείς Κριοί, θα μάθετε ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε το οχυρό που χτίσατε κόντρα στις δυσκολίες.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο, επισημαίνει ότι εδώ έχετε μια επιλογή. Μπορείτε να γιορτάσετε τις δύσκολες στιγμές για όσο καιρό θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να αντλήσετε ευχαρίστηση ή δύναμη από αυτές. Είναι, όμως, αυτό που πραγματικά θέλετε; Να παίρνετε τη δύναμή σας από τον πόνο; Είναι εύλογο το ερώτημα.

Ωστόσο, ο Κρόνος σε κατευθύνει σε μια άλλη επιλογή, και αυτή είναι που σου προσφέρει ξεκούραση. Σήμερα αποφασίζεις ότι αυτή είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή για σένα, καθώς έχεις αρχίσει να κουράζεσαι να νιώθεις πάντα πονεμένος και λυπημένος. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις την πραγματική θεραπεία, Κριέ. Αφήστε τον εαυτό σας να είναι ελεύθερος. Αφήστε τον εαυτό σας να βιώσει τη χαρά που είναι το κληρονομικό σας δικαίωμα. Αφήστε τις δυσκολίες.

Δίδυμοι

Όταν εσύ, Δίδυμε, μπαίνεις στο παιχνίδι με μια τόσο ισχυρή διέλευση όσο η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο, έχεις ένα γρήγορο, καθαρό τέλος σε ένα πρόβλημα που παρέμενε άλυτο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην περίπτωσή σου, βίωσες μια δυσκολία που σου έγινε τρόπος ζωής. Τώρα είναι η ώρα να αποχαιρετήσετε αυτή τη δυσκολία.

Η ενέργεια που σας επηρεάζει προέρχεται από τον πλανήτη Κρόνο, καθώς αυτό είναι το ουράνιο σώμα που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα. Αναγνωρίζετε μέσω της συγκεκριμένης διέλευσης ότι το να είστε κολλημένοι είναι μια επιλογή. Αν και γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε θαύματα, ξέρετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο και η απόφαση να το κάνετε αυτό γίνεται πραγματικότητα για εσάς.

Αυτό που αναγνωρίζετε ως «δυσκολίες» δεν είναι απαραίτητα κάτι που ένα άλλο άτομο μπορεί να κατανοήσει πλήρως. Έτσι αυτές αφορούν εσάς προσωπικά. Κατά κάποιο τρόπο, σας αρέσει αυτή η σκέψη. Μπορείτε να απελευθερώσετε τα προσωπικά σας τραύματα και τις δυσκολίες σας αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεστε καμία έγκριση ή κρίση. Είστε μια χαρά όπως είστε και θα σας αρέσει αυτός ο νέος τρόπος σκέψης.

Ιχθύες

Χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα για να συνειδητοποιήσετε ότι οι δυσκολίες που κουβαλούσατε μαζί σας δεν είναι πλέον σημαντικές. Αυτό το ταρακούνημα έρχεται από την σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο. Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι όλα όσα κρατούσατε δεν έχουν πια πραγματικό νόημα για εσάς οπότε ποιος ο λόγος να ασχοληθείτε;

Θα νιώσετε πόσο ανόητα όλα όσα σας δυσκολεύουν όταν συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να υποφέρετε πια. Η πραγματικότητα μπαίνει στο παιχνίδι και σας δίνει να καταλάβετε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας. Ήρθε η ώρα να μετακινηθείτε και να βιώσετε την ευκολία και την αγάπη της ζωής. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ζείτε.

Σας αρέσει η ιδέα να αισθάνεστε και πάλι καλά με τη ζωή και δεν πρόκειται να περάσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο να αυτομαστιγώνεστε επειδή σας πήρε πολύ χρόνο για να το καταλάβετε. Βρίσκεσαι σε ένα υπέροχο σημείο τώρα και με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο να εργάζεται για να θεραπεύσει την καρδιά σου, θα μπορούσες κάλλιστα να θεωρείς τον εαυτό σου ένα ολοκαίνουργιο άτομο. Όλα είναι ωραία στον κόσμο σας.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement