Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που βρίσκουν την αληθινή ευτυχία από σήμερα - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που βρίσκουν την αληθινή ευτυχία από σήμερα

Τα 3 ζώδια που βρίσκουν την αληθινή ευτυχία από σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για τρία ζώδια έφτασε σήμερα η στιγμή της συνειδητοποίησης. Θα αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που θέλουμε είναι βασικά το ίδιο πράγμα με αυτό που θέλουν όλοι: την αληθινή ευτυχία.

Δεν θέλουμε πια να προσποιούμαστε ότι τα καταφέρνουμε. Φαίνεται ότι αστρολογικά η σημερινή μέρα μας σπρώχνει στην κατεύθυνση της πιο ξεκάθαρης σκέψης και έναν τρόπο να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να βιώσουμε αυτό το είδος της αληθινής ευτυχίας.

Επειδή το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μας ευνοεί σήμερα μπορεί να διαπιστώσουμε ότι ο ένοχος, το εμπόδιο για την αληθινή ευτυχία είναι η αυτοαμφισβήτηση. Τη μια στιγμή νομίζουμε ότι έχουμε απαλλαγεί από την αμφισβήτηση αλλά αργότερα βλέπουμε ότι επιστρέφει με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έτσι σήμερα θα πρέπει να φροντίσουμε να κλείσουμε τον δρόμο στην αυτοαμφισβήτηση αναγνωρίζοντας τι αξίζει στη ζωή μας για να οδηγηθούμε στην αληθινή ευτυχία. Σύμμαχος μας είναι η διέλευση της Σελήνης σε τρίγωνο με την Αφροδίτη που έχει να κάνει με την αγάπη και την αναγνώριση ότι την αξίζουμε. Το ταξίδι μας προς την αληθινή ευτυχία ξεκινά όταν δούμε πόσο άχρηστη είναι στην πραγματικότητα αυτή η αμφισβήτηση του εαυτού μας.

Τα 3 ζώδια που βρίσκουν την αληθινή ευτυχία από σήμερα – Αποκτούν αυτοπεποίθηση

  • Δίδυμοι
  • Λέων
  • Παρθένος

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να χτυπήσατε το τζακ ποτ σήμερα, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σας ενισχύει ως προς την αυτοπεποίθηση και την αυθεντική αίσθηση ότι μόλις πετύχατε ένα μεγάλο ορόσημο. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάτε πίσω. Διασχίζετε τη γραμμή μεταξύ της αυτοαμφισβήτησης και της αληθινής ευτυχίας και νιώθετε όμορφα.

Υπάρχει τόση πολλή αγάπη που εμπλέκεται με μια διέλευση, όπως το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, και θα δείτε ότι αυτή η Παρασκευή 26 Ιουλίου σας βρίσκει να την αισθάνεστε κάθε στιγμή. Φαίνεται ότι δεν σας ελκύουν πλέον καταστάσεις που σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Οπότε, υπάρχει ένα μάθημα εδώ: Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται εύκολη λύση, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάς αμφισβητώντας τον εαυτό σου. Η πραγματική σας ευτυχία έρχεται με τη μορφή της ελευθερίας. Δεν σας ενδιαφέρει πλέον να αξιολογείτε συνεχώς τον εαυτό σας, κάτι που μοιάζει με απελευθέρωση.

Λέων

Η αυτοαμφισβήτηση δεν συνάδει με τον εαυτό σου Λέοντα. Αν και δεν σου αρέσει να αισθάνεσαι έτσι, μερικές φορές προσπαθείς να δεις εάν η αμφιβολία για τον εαυτό σου αποτελεί ότι πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάτι. Αν και αυτό είναι σοφό, μπορεί να έχεις συνηθίσει να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Αυτό πλέον έχει αρχίσει να σου στερεί τη χαρά σου.

Θα νιώσετε ξανά αυτοπεποίθηση και χαρά κατά τη διάρκεια της σημερινής διέλευσης, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη. Έχετε καταλάβει ότι περνάτε πολύ χρόνο στη «χώρα» της αυτοαμφισβήτησης και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Στις 26 Ιουλίου θυμάσαι ποιος είσαι, δηλαδή το εντυπωσιακό επίκεντρο της προσοχής.

Θα συγχωρέσεις τον εαυτό σου γρήγορα και θα προχωρήσεις ακόμα πιο γρήγορα. Ήταν απλώς μια φάση και αυτά τα πράγματα συνέβησαν. Η αληθινή σου ευτυχία βρίσκεται στην ιδέα ότι είσαι μια χαρά, ακριβώς όπως είσαι και δεν μπορείς παρά να είσαι ο εαυτός σου οπότε καλύτερα να τον αγαπήσεις. Και το κάνεις. Χρειάζεται απλώς λίγο σπρώξιμο από το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, αυτό είναι όλο.

Παρθένος

Χρειάστηκε μια ζωή για να χτίσετε αυτό το επίπεδο αυτοαμφισβήτησης και υπήρξαν πολύ λίγες φορές στη ζωή σας που δεν καλωσορίσατε αυτή την αμφιβολία προς τον εαυτό σας. Ωστόσο, αρχίζετε να παρατηρείτε ότι δεν πιστεύετε πια κάποιες από αυτές τις σκέψεις αυτοαμφισβήτησης. Έχετε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ό,τι νομίζετε και ότι δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλετε πλέον για τον εαυτό σας.

Αυτό είναι ταυτόχρονα μια αποκάλυψη και μια πρόσκληση για δράση. Εσείς είστε το μόνο πράγμα που στέκεται ανάμεσα στον εαυτό σας και την αληθινή ευτυχία. Τώρα που το γνωρίζετε αυτό με βεβαιότητα, θέλετε να πιάσετε τον εαυτό σας από το χέρι και να προχωρήσετε προς την χαρά. Το κάνετε και λειτουργεί.

Η αληθινή σας ευτυχία είναι τόσο διαθέσιμη σε εσάς. Βρίσκεστε επιτέλους σε εκείνο το θαρραλέο σημείο όπου είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τις παλιές συνήθειες, ειδικά αυτή που έχετε να μισείτε τον εαυτό σας ή να αμφιβάλλετε για την αξία σας. Τέρμα πια με αυτά. Βρίσκεστε στο δρόμο της ανάρρωσης, που οδηγεί στην αληθινή ευτυχία.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement