Διαφήμιση - Advertisement
Νέος απρόσμενος χωρισμός μετά από 21 χρόνια γάμου στην ελληνική σόουμπιζ! - Gkourou.com Νέος απρόσμενος χωρισμός μετά από 21 χρόνια γάμου στην ελληνική σόουμπιζ!

Νέος απρόσμενος χωρισμός μετά από 21 χρόνια γάμου στην ελληνική σόουμπιζ!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Απρόσμενη ήταν η είδηση του χωρισμού ενός από τα πιο λαμπερά -μέχρι πρότινος- ζευγάρια, της ελληνικής σόουμπιζ! 

Ο λόγος για τη Σοφία Παθέκα και τον γνωστό θωρακοχειρουργό Λεωνίδα Παπασταύρου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ηλία Μαραβέγια που δημοσιεύτηκε στην Espresso.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους έχουν μπει πια σε τροχιά διαζυγίου, το οποίο δεν αναμένεται μάλιστα και τόσο φιλικό.

Το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση στη σχέση του εδώ και μερικά χρόνια. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχαν και πάρα πολύ καιρό να πραγματοποιήσουν οι δυο τους κάποια κοινή κοσμική εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά, η Σοφία είχε καταφέρει να κρατήσει το γεγονός της κρίσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς γινόταν προσπάθεια ώστε να σταθεί όρθιος ο γάμος τους, κυρίως για χάρη των δύο γιων τους, ηλικίας 15 και 20 ετών, που υπεραγαπούν.



 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σοφία Παθέκα πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί με τον Λεωνίδα Παπασταύρου, στα βόρεια προάστια, θέλοντας έτσι να διαφυλάξει την προσωπική της ηρεμία. Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που η ίδια νοίκιασε το δικό της διαμέρισμα, πάλι στα βόρεια προάστια, και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μέσω της εργασιοθεραπείας.

Εξάλλου, η ίδια αγαπάει πολύ τη δουλειά και όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται ως personal trainer προσφέροντας κι εκείνη οικονομικά στην οικογένειά της.



Διαφήμιση - Advertisement