Διαφήμιση - Advertisement
Κεφαλονιά: Πώς έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Μπέντζαμιν - Η βουτιά από το καταμαράν που κατέληξε σε τραγωδία - Gkourou.com Κεφαλονιά: Πώς έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Μπέντζαμιν - Η βουτιά από το καταμαράν που κατέληξε σε τραγωδία

Κεφαλονιά: Πώς έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Μπέντζαμιν - Η βουτιά από το καταμαράν που κατέληξε σε τραγωδία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τραγικό τέλος είχαν οι αναζητήσεις των Αρχών για τον εντοπισμό του 20χρονου Μπέντζαμιν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός ανοιχτά της Κεφαλονιάς.

Το άψυχο σώμα του νεαρού εντόπισε ιδιώτης δύτης, που έπαιρνε μέρος στις έρευνες, στον κόλπο του Πάλιουρα, σε βάθος 35 μέτρων ενώ ο 20χρονος φορούσε μάσκα και βατραχοπέδιλα.

Το σήμα για την εξαφάνισή του δόθηκε χθες από την οικογένεια του αγοριού, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Γεια σας, ο γιος μου εξαφανίστηκε σήμερα βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνες. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθήσουν, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να τον βρούμε. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Μπέντζαμιν", είχε γράψει η μητέρα του αγνοούμενου σε ομάδα Νοτιοαφρικανών στο Facebook.

Πώς έγινε η τραγωδία


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του inkefalonia, ο 20χρονος Μπέντζαμιν βρισκόταν πάνω σε καταμαράν, στο οποίο εργαζόταν, που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης. Κάποια στιγμή βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σκάφος.

Πλωτά και εναέρια μέσα άρχισαν να ‘’χτενίζουν’’ την περιοχή και τελικά οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Η βουτιά του νεαρού φαίνεται πως κατέληξε σε τραγωδία αν και η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο είτε για ανακοπή καρδιάς είτε για χτύπημα στο κεφάλι, σύμφωνα με το Mega.

Όπως ανέφερε το kefaloniapress, το καταμαράν ήταν το 7 Heaven, ενώ η μητέρα του 20χρονου επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση.

"Με μεγάλη θλίψη και ραγισμένη καρδιά επιβεβαιώνω ότι το σώμα του γιου μου βρέθηκε εκεί που ήταν αγκυροβολημένο το σκάφος. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για τα μηνύματα, τις κοινοποιήσεις, τις συνδέσεις, την προσφορά βοήθειας" έγραψε.


Διαφήμιση - Advertisement