Διαφήμιση - Advertisement
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινος» ο Τσελίδης – Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας - Gkourou.com Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινος» ο Τσελίδης – Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινος» ο Τσελίδης – Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Θοδωρής Τσελίδης στον τελικό του ρεπεσάζ στο τζούντο στα 90 κιλά την Τετάρτη (31/7). Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Με τη νίκη του αυτή, ο Τσελίδης επιβεβαίωσε την τρομερή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Δυνατά από την αρχή

Ο Έλληνας αθλητής από την αρχή μπήκε πολύ δυνατά, κάνοντας το πρώτο αζάρι μόλις στα 15 δεύτερα, με τον Τριστάνι Μοσακλισβίλι να προσπαθεί να κάνει την αντεπίθεση του. Η συνέχεια ήταν υποδειγματική για τον Θοδωρή Τσελίδη, καθώς αμύνθηκε σθεναρά για το μεγαλύτερο διάστημα, αναγκάζοντας τον Ισπανό να υποπέσει σε λάθη με τους διαιτητές να τον προειδοποιούν με μια παρατήρηση.

Τελικά, ο Μοσακλισβίλι, δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο, καθώς ο Έλληνα τζουντόκα πήρε την νίκη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι.


Διαφήμιση - Advertisement