Διαφήμιση - Advertisement
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έτσι θα περάσει η Εθνική στους «8» - Όλα τα σενάρια - Gkourou.com Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έτσι θα περάσει η Εθνική στους «8» - Όλα τα σενάρια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έτσι θα περάσει η Εθνική στους «8» - Όλα τα σενάρια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για δεύτερο σερί ματς έκανε κατάθεση ψυχής, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε 84-77 από την Ισπανία και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της με ρεκόρ 0-2. Η πρόκριση στους «8» μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο υπό προϋποθέσεις μπορεί να τερματίσει ακόμα και δεύτερη θέση.

Η βασική προϋπόθεση

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αυστραλία την Παρασκευή (2/8, 14:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Για να ελπίζει σε κάτι στο συγκεκριμένο ματς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα πρέπει ο Καναδάς να κερδίσει του Αυστραλούς στο ματς που διεξάγεται αυτή την ώρα. Αν οι «Boomers» πάρουν τη νίκη, τότε η Εθνική μένει εκτός και μαθηματικά.

Αν η Αυστραλία ηττηθεί…

Σε περίπτωση που οι Καναδοί κερδίσουν την Αυστραλία, τότε η Ελλάδα θα πάει για νίκη την τελευταία αγωνιστική και θα θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αναλυτικά:

  1. Νίκη της Ελλάδας επί της Αυστραλίας και της Ισπανίας επί του Καναδά: Η Εθνική θα είναι τρίτη και θα ελπίζει να είναι μια από τις δύο καλύτερες που περνούν στα προημιτελικά.
  2. Νίκη της Ελλάδας μέχρι 2 πόντους και ήττα της Ισπανίας: Θα υπάρξει τριπλή, με την Εθνική να μένει τέταρτη κι εκτός συνέχειας.
  3. Νίκη της Ελλάδας με 3-9 πόντους και ήττα της Ισπανίας: Η Εθνική θα είναι τρίτη και θα ελπίζει να είναι μια από τις δύο καλύτερες που περνούν στα προημιτελικά.
  4. Νίκης της Ελλάδας με 10+ πόντους κι ήττα της Ισπανίας: Θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία, με την Εθνική να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση!

Διαφήμιση - Advertisement