Διαφήμιση - Advertisement
Τα 2 ζώδια που είναι πιο πιθανό να βιώσουν τύχη, αγάπη και αφθονία τον Ιούλιο - Gkourou.com Τα 2 ζώδια που είναι πιο πιθανό να βιώσουν τύχη, αγάπη και αφθονία τον Ιούλιο

Τα 2 ζώδια που είναι πιο πιθανό να βιώσουν τύχη, αγάπη και αφθονία τον Ιούλιο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η κοσμική ενέργεια του Ιουλίου 2024 είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για δύο ζώδια ιδιαίτερα. Ο Ιούλιος θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα – ωστόσο, θα φέρει τύχη, αγάπη και αφθονία σε αυτά τα δύο ζώδια.

Στην αρχή του μήνα στις 2 Ιουλίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, κάνοντας μια θετική όψη στον Δία. Αυτό μας επιτρέπει να διασκεδάσουμε και να κοινωνικοποιηθούμε πολύ περισσότερο. Τότε η υπέροχη Αφροδίτη θα εισχωρήσει επίσης στο ζώδιο του Λέοντα στις 11 Ιουλίου, προσθέτοντας πολλή θετική ενέργεια στους ουρανούς. Η ενέργεια της φωτιάς θα μας γεμίσει με περισσότερη αισιοδοξία και χαρά και θα συνεχίσει να φωτίζει τις κοινωνικές μας ζωές και τις δεξιότητες δικτύωσης.

Ο Άρης θα μπει στους Διδύμους στις 20, ο Άρης και ο Δίας θα κάνουν ένα δυναμικό δίδυμο που μας παρακινεί να αναζητήσουμε νέες ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε και να μάθουμε.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21 Ιουλίου θα απηχεί τα ίδια μηνύματα από τη διέλευση της 21ης ​​Ιουνίου. Αυτή τη φορά, τα ζώδια θα βιώσουν την ισχυρή ενέργεια πιο δυνατά.

Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα στις 22, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο για τα σταθερά ζώδια. Ο μήνας κλείνει με τον Ερμή στην Παρθένο, ενισχύοντας την ενέργεια στον ουρανό.

2 ζώδια που είναι πιο πιθανό να βιώσουν αφθονία τον Ιούλιο του 2024

  1. Καρκίνος
  2. Λέων

Ο Καρκίνος και ο Λέων παίρνουν τον έλεγχο τον Ιούλιο του 2024, βιώνοντας σημαντική αφθονία κατά τη διάρκεια του μήνα.

Καρκίνος

Η αυτοπεποίθηση και η μαγεία θα κάνουν τον μήνα Ιούλιο πολύ ξεχωριστό για εσάς. Η Αφροδίτη θα είναι ακόμα στο ζώδιό σας, κάνοντας την αύρα σας μαγνητική. Είναι μια όμορφη στιγμή να είσαι εκεί για τον εαυτό σου και να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου.

Οι σχέσεις αυτόν τον μήνα είναι γόνιμες, συναρπαστικές και ουσιαστικές όταν η Νέα Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 5. Μαθαίνετε πώς να ανακαλύψετε τη δύναμή σας και μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στον Λέοντα στις 11, θα νιώσετε αυτό το μήνυμα πιο δυνατό για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Δίας στους Διδύμους σας κάνει να θέλετε να ονειρεύεστε και να ξεκινήσετε με σχέδια που μπορείτε να προσαρμόσετε για την επόμενη χρονιά. Όταν ο Άρης μπει στους Διδύμους στις 20, το πάθος και η ορμή σας θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε την πορεία σας προς την επιτυχία.

Το να δουλεύεις σκληρά έρχεται φυσικά για σένα με τον Κρόνο στους Ιχθύς να κάνει ένα τρίγωνο στο ζώδιό σου, κάνοντάς σε να συνειδητοποιήσεις περισσότερο το ταλέντο και τη δύναμή σου. Η δεύτερη Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21 θα είναι μια περίοδος που θα αισθάνεστε ασταμάτητοι και έτοιμοι να συνεχίσετε δυνατά.

Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα στις 22, καθιστώντας αυτή μια γόνιμη περίοδο βαθιάς ανάλυσης και οικονομικού προγραμματισμού καθώς και απόκτησης περισσότερης γνώσης. Μπαίνεις στην περίοδο ανάπτυξης, αγάπης και αφθονίας τον Ιούλιο — το να φτάσεις τα αστέρια δεν θα είναι πρόβλημα.

Λέων

Ως ζώδιο της φωτιάς , θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα λάβετε την ενέργεια που έχει να σας προσφέρει ο μήνας Ιούλιος. Ο Ερμής στο ζώδιό σας στις αρχές του μήνα σας βοηθά να αναλάβετε ηγετικούς ρόλους και να λύσετε προβλήματα. Περιμένετε από τους ανθρώπους να σας προσεγγίσουν περισσότερο για τις γνώσεις σας, ειδικά στο σχολείο ή τη δουλειά.

Όταν η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο στις 5, μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και να δείτε πώς θέλετε να συνεχίσετε να προστατεύετε τα όριά σας καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να πάτε αργά και να ξεκουραστείτε αν χρειαστεί.

Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σας στις 11 σας κάνει να λάμπετε πιο λαμπερά από ποτέ και το χάρισμά σας θα είναι μέσα από την οροφή. Με τον Άρη να μπαίνει στους επικοινωνιακούς Διδύμους, θα δείτε πώς θα συνεχίσετε να ευδοκιμείτε σε κοινωνικά περιβάλλοντα και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα που σας αιχμαλωτίζουν και σας εμπνέουν.

Μια άλλη Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21 θα σας βοηθήσει να αφήσετε τις συνήθειες που δεν σας ωφελούν και να προγραμματίσετε περισσότερο ανάλογα, αλλά η μεγαλύτερη και πιο σημαντική διέλευση για εσάς θα είναι ο Ήλιος που μπαίνει στο ζώδιό σας στις 22, όταν Η σεζόν σας ξεκινά επίσημα — μια στιγμή για να συνεχίσετε να αισθάνεστε δυνατοί, αισιόδοξοι και ερωτευμένοι με όλες τις ευκαιρίες που σας περιμένουν για τους επόμενους αρκετούς μήνες.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement